Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum arata saracia extrema pentru romani care abia traiesc de la zi la zi

Playtech Playtech,
Cum arata saracia extrema pentru romani care abia traiesc de la zi la zi

Daca intr-un calcul general Romania sta mai bine decat Ungaria si Bulgaria, circa 1,1 milioane de romani au cunoscut saracia extrema. Peste un milion de romani traiau intr-o saracie extrema, in 2015, conform sistemului de masurare al Bancii Mondiale la categoria saracie extrema. Conform acestei statistici, 5,7% din romani traiau cu circa 7,6 lei pe [] . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru romani! Benzina si mancarea se vor scumpi in aceasta iarna

Avertisment pentru romani! Ne asteapta o iarna cu scumpiri pe toate liniile. Cresterea preturilor pentru carburanti da startul unui val urias de cresteri pentru utilitati si chiar si pentru mancare.

Comisia de la Venetia cere legi pentru romani, nu Coduri pentru Dragnea

Toate recomandarile Comisiei de la Venetia cer o reevaluare totala a amendamentelor ambelor Coduri, iar Parlamentului i se cere sa elaboreze legi pentru romani, nu Coduri pentru Dragnea, a declarat vineri presedintele PMP, Eugen Tomac.

Veste URIASA pentru romani: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! Ce DOCUMENT iti trebuie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate pot solicita pensie pentru fiecare tara in care au fost lucratori calificati. Pensiile se vor da in concordanta cu legislatia din statele respective. Casa de pensii din.

Masinile DIESEL, interzise oficial: Soferii romani care au autoturism pe motorina vor primi BANII iNAPOI! Unde se depun cererile...

Grupul auto Volkswagen AG a anuntat ca va oferi bonusuri si subventii proprietarilor de vehicule echipate cu motoare diesel mai vechi pentru a le schimba cu modele mai noi si mai putin poluante, transmit.

Programul Rabla la Volkswagen: noi stimulente si bonusuri pentru nemtii care vor sa scape de masinile diesel vechi

Volkswagen a anuntat un nou program de stimulente si bonusuri pentru clientii din Germania care vor sa scape de masinile diesel vechi cu motoare de la Euro 1 pana la Euro 4.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )