Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata SOACRA lui Nicolae Ceausescu. Ce i-a facut dictatorul in 1977, de l-a BLESTEMAT (FOTO)

B1 B1,
Cum arata SOACRA lui Nicolae Ceausescu. Ce i-a facut dictatorul in 1977, de l-a BLESTEMAT (FOTO)

Pe 23 decembrie 1947, odata ce-si unea destinul cu Elena, Nicolae Ceausescu a capatat si o soacra de pomina. Parintii Elenei Ceausescu, Nae si Alexandrina Petrescu, erau tarani mijlocii din Petresti. continuă pe B1

Cum arata soacra lui Nicolae Ceausescu. Socant ce i-a facut propriul ginere, in 1977

Elena, cea care i-a devenit sotie lui Nicolae Ceausescu in 1974, s-a nascut in data de 7 ianuarie 1916 in satul Petresti din Dambovita. Parintii ei, Nae si Alexandrina Petrescu, erau tarani mijlocii, care si-au crescut copiii in saracia vremurilor. Relatia dintre mama Lenutei si Ceausescu. Ce i-a facut propriul ginere, prin 1977, aflat deja .

Ce a facut Nicolae Ceausescu in casa parinteasca. Avea doar 10 ani si a ingrozit un sat intreg

Amanunte diverse din biografia fostului lider comunist apar pe zi ce trece. Majoritatea oamenilor care au rezistat dupa Revolutie si au avut o legatura directa cu fostul presedinte aduc in prim-plan informatii despre viata acestuia. Ce s-a intamplat in casa sa parinteasca pe cand acesta avea doar 10 ani? Ce a facut Nicolae Ceausescu in .

Ce s-a ales de Perla Olimpului, dupa moartea lui Nicolae Ceausescu. Era bijuteria litoralului in vremea comunismului

Statiunea Olimp se chinuie din rasputeri sa recupereze farmecul pierdut. Odata era considerata perla litoralului romanesc, un loc exclusivist, rezervat numai protipendadei comuniste sau strainilor cu bani. Investitia care va pastra fata de altadata a statiunii, dar va aduce si lucruri noi Acum, omul de afaceri Mohammad Murad, cel care a achizitionat complexul in urma .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )