Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum arata un supercar de 1.9 milioane de euro

Auto Ro Auto Ro,
Cum arata un supercar de 1.9 milioane de euro

Cel mai puternic si mai rapid cabriolet din lume, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, si-a facut debutul la Salonul Auto de la Sao Paolo intr-o editie cu totul si cu totul speciala. Denumita Rafale, exotica decapotabila costa nu mai putin de 1. 9 milioane de euro. Doritori?. continuă pe Auto Ro

Cel mai bogat om al tuturor timpurilor a avut o avere de 400 miliarde de dolari. Vezi despre cine este vorba!

Potrivit calculelor Celebrity Net Worth, cel mai bogat om al tuturor timpurilor este un imparat african pe nume Mansa Musa, informeaza Huffington Post. Musa, conducator african in secolul 14, a strans o avere de.

Finantele au atras 421 milioane euro de pe piata locala

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 421,5 milioane euro de pe piata locala, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat in valuta, cu scadenta in iulie 2015, suma de aproape trei ori mai mare decat valoarea indicativa, la un randament mediu de 3,76% pe an.

Suntem inruditi cu veveritele? Vezi aici cum arata cel mai vechi stramos al omului

Cel mai vechi stramos al omului arata ca o veverita, sugereaza un nou studiu. Fosilele recent descoperite ale celei mai primitive primate, Purgatorius, sugereaza ca animalul era unul mic, agil, care isi.

Noi finantari in valoare de 30 milioane euro acordate Bancii Transilvania pentru sustinerea IMM-urilor

BERD acorda o finantare de 30 de milioane euro Bancii Transilvania, pentru a-i permite sa continue sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii pe plan local.

Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat din lume, aproape de a fi decodat

Oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford sustin ca sunt foarte aproape de a decoda cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat din lume, scrie BBC. Este vorba despre un sistem de scriere numit proto-elamit,.

Concurs inedit in SUA: Cel mai diabolic copil din 2012. Tu cui i-ai da marele premiu?

O bloggerita din SUA l-a ales pe cel mai diabolic copil al anului 2012 in urma unei competitii cu fotografii la care peste 300 de parinti si-au inscris odraslele. Ilana Wiles a selectat 32 de fotografii cu.

Autostrada cu pipeta. Romanii au batut recordul la cel mai scurt tronson de autostrada inaugurat

Cel mai scurt tronson de autostrada din Romania a fost inaugurat in aceasta dimineata. Este vorba despre primul lot al autostrazii Timisoara-Lugoj care are in total 9,5 kilometri. Compania Nationala de.

Megatranzactia care l-a transformat in CEL MAI BOGAT om din Rusia. La cat se ridica averea celui mai bogat rus

Viktor Vekselberg a devenit cel mai bogat om din Rusia, dupa ce averea lui a crescut cu 1,5 miliarde de dolari in acest an, la 18 miliarde de dolari. Cresterea a avut loc dupa ce grupul de stat Rosneft a acceptat.

Rectificarea bugetara va fi avizata cel mai tarziu saptamana viitoare

A doua rectificare bugetara din acest an va fi avizata de Guvern cel mai tarziu saptamana viitoare, dupa finalizarea discutiilor cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE), a declarat, ieri, premierul Victor Ponta.

Cel mai vechi sistem de scriere din lume, pe cale de a fi descifrat de oamenii de stiinta de la Oxford

Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat pana acum, care pastreaza secrete vechi de 5. 000 de ani, este pe cale sa fie decodat de catre cercetatorii Universitatii Oxford, scrie BBC. Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat - despre care se estimeaza ca ar fi fost folosit in perioada anilor 3. Hr. , intr-o regiune situata acum in sud-vestul Iranului - a facut obiectul unui proiect international de cercetare.

SEE Energy Forum 2012, cel mai asteptat eveniment international de energie.

Medien Conferences, in cooperare cu Confederatia Patronala din Industrie, Agricultura, Constructii si Servicii din Romania CONPIROM ), organizeaza cea de-a doua editie a SEE Energy Forum 2012 - cel mai asteptat eveniment international de energie din Sud-Estul Europei. SEE Energy Forum 2012 - editia a II-a va avea loc in perioada 27-28 Noiembrie, la Hotel Pullman Bucuresti, si pune accent pe tendintele globale ale pietelor energetice si impactul acestora asupra economiilor, politicilor .

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )