Libnet.ro
UNICEF

15:45

Concurs inedit in SUA: Cel mai diabolic copil din 2012. Tu cui i-ai da marele premiu?

Antena3 Antena3,
Concurs inedit in SUA: Cel mai diabolic copil din 2012. Tu cui i-ai da marele premiu?

O bloggerita din SUA l-a ales pe cel mai diabolic copil al anului 2012 in urma unei competitii cu fotografii la care peste 300 de parinti si-au inscris odraslele. Ilana Wiles a selectat 32 de fotografii cu. continuă pe Antena3

Concurs foto inedit in SUA: Cel mai diabolic copil din 2012

O bloggerita din SUA a creat un concurs foto inedit, intitulat Cea mai diabolica privire de copil, in urma careia a ales, din peste 300 de fotografii, cea mai reusita fotografie. Potrivit Daily Mail, cei.

Megatranzactia care l-a transformat in CEL MAI BOGAT om din Rusia. La cat se ridica averea celui mai bogat rus

Viktor Vekselberg a devenit cel mai bogat om din Rusia, dupa ce averea lui a crescut cu 1,5 miliarde de dolari in acest an, la 18 miliarde de dolari. Cresterea a avut loc dupa ce grupul de stat Rosneft a acceptat.

Economia Chinei ar putea inregistra cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic al Chinei, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg, relateaza sursele de presa.

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

In urma cu 75 de ani, Adolf Hitler punea la Nuremberg piatra de temelie a celui mai mare stadion din lume, Grandstand, proiect ce nu a fost finalizat dar care dezvaluie noi detalii despre personalitate megalomana a dictatorului nazist, conform publicatiei Spiegel, scrie Agerpres. In cadrul acestui proiect, inginerii germani au ridicat o macheta la scara 1:1 a stadionului, in zona deluroasa a Bavariei, la 40 de kilometri de Nuremberg, doar pentru a testa acustica viitorului stadion. La 9 .

Baia Mare se pregateste sa devina CEL mai VERDE oras din tara.

Primaria municipiului Baia Mare a lansat, marti, actiunea de plantare a arborilor si arbustilor, actiune specifica sezonului de toamna, informeaza Agerpres. In perioada imediat urmatoare 1. 000 de arbori vor fi plantati pe mai multe strazi din oras, 3. 000 de trandafiri, dar si peste 2. 000 de metri lineari de gard viu. Intreaga actiune are ca scop revitalizarea municipiului Baia Mare, cresterea gradului de confort al cetatenilor, dar si continuarea demersului de a schimba fata orasului, urmand .

Economia celei mai populate tari din lume inregistreaza cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic in cea mai populata tara din lume, China, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg.

Miliardarul Viktor Vekselberg a devenit cel mai bogat om din Rusia dupa ce statul a cumparat TNK-BP, compania petroliera la care rusul detinea actiuni

Miliardarul rus Viktor Vekselberg, fondatorul grupului Renova din Moscova, a devenit mai bogat cu 1,5 miliarde de dolari dupa ce grupul de stat Rosneft a aceptat sa plateasca 54. 8 miliarde de dolari pentru a preluat.

Borcea: Cel mai slab Rapid din ultimii 15 ani

Fostul presedinte al lui Dinamo, Cristi Borcea, a afirmat ca a ramas uimit de cat de slaba a fost Rapid in derbiul de luni seara.

Israel si SUA au demarat cel mai important exercitiu militar din istoria celor doua state

Israelul si Statele Unite au inceput duminica manevre militare comune care reprezinta cel mai important exercitiu de acest tip din istoria celor doua state, a anuntat armata israeliana intr-un comunicat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )