Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum arata viata lui Radu Mazare dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Cum arata viata lui Radu Mazare dupa gratii

Radu Mazare va ramane, dupa incheierea perioadei de carantina, in Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana cel putin in anul 2021. Asa a hotarat o comisie a Penitenciarului. in prezent, fostul edil se afla in celula din penitenciarul Rahova cu inca trei persoane, doi cetateni de origine turca si un roman, a declarat Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI 13.06.2019

Adevarul * Cum arata viata lui Radu Mazare dupa gratii .

Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet din peisaj. Unde se afla acum Roxana

Logodnica lui Radu Mazare nu este de gasit! Ce s-a intampla cu Roxana dupa ce fostul edil al Constantei a ajuns dupa gratii? Mazare a luat legatura cu fiul sau si i-a marturisit tot. Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, a luat legatura cu tatal sau, aflat [] .

Ce face Radu Mazare in inchisoare. Ultimele vesti, dupa ce si-a cerut iubita in casatorie

Avocatul lui Radu Mazare a oferit detalii despre viata din inchisoare a fostului edil si despre modul in care decurg pregatirile pentru nunta care urmeaza sa aiba loc in penitenciar. Dosarul pentru casatorie a fost deja depus, iar acum se asteapta raspunsul de la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Ultimele vesti din inchisoare despre Radu Mazare [] .

Seful DNA Constanta, anchetat, dupa ce a adunat probe in dosarele lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Seful DNA Constanta a ajuns sa fie si el anchetat, dupa ce a fost cel care a adunat probe incriminatorii impotriva lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu. Procurorul este suspectat ca ar fi abuzat prea mult de atributiile sale de anchetator. Seful DNA Constanta, Andrei Bodean, este vizat de o ancheta a sectiei speciale de [] .

Radu Mazare a aflat in ce penitenciar isi va ispasi primii ani de inchisoare

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, dupa ce s-a incheiat perioada de carantina pentru Radu Mazare, ca fostul primar al Constantei sa ramana in aceasta unitate de detentie, in regim inchis, pana in anul 2021, scrie Mediafax.

Radu Mazare va ramane in Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana in 2021

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, dupa ce ce s-a incheiat perioada de carantina pentru Radu Mazare, ca fostul primar al Constantei sa ramana in aceasta unitate de detentie, in regim inchis, pana in anul 2021.

Radu Mazare va fi mutat din Penitenciarul Rahova. Unde ar putea face nunta

Radu Mazare va fi mutat in curand din Penitenciarul Rahova. Perioada de carantina de 21 de zile a expirat, iar autoritatile trebuie sa decida unde isi va ispasi fostul edil pedeapsa de 9 ani de inchisoare primita in Dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Radu Mazare a iesit din carantina si va fi mutat [] .

Radu Mazare va sta la Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana in 2021

Veste proasta pentru Radu Mazare. in timp ce se fac pregatiri pentru nunta fostului edil al Constantei apare si vestea ca acesta va ramane la Penitenciarul Rahova pana in 2021 si ca regimul de detentie va.

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2020

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2020, transmite RT.

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2021

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2021, transmite RT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )