Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2020

B1 B1,
Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2020

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2020, transmite RT. continuă pe B1

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2021

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2021, transmite RT.

Radu Mazare va ramane in Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana in 2021

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, dupa ce ce s-a incheiat perioada de carantina pentru Radu Mazare, ca fostul primar al Constantei sa ramana in aceasta unitate de detentie, in regim inchis, pana in anul 2021.

Radu Mazare va sta la Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana in 2021

Veste proasta pentru Radu Mazare. in timp ce se fac pregatiri pentru nunta fostului edil al Constantei apare si vestea ca acesta va ramane la Penitenciarul Rahova pana in 2021 si ca regimul de detentie va.

Radu Mazare va fi mutat din Penitenciarul Rahova. Unde ar putea face nunta

Radu Mazare va fi mutat in curand din Penitenciarul Rahova. Perioada de carantina de 21 de zile a expirat, iar autoritatile trebuie sa decida unde isi va ispasi fostul edil pedeapsa de 9 ani de inchisoare primita in Dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Radu Mazare a iesit din carantina si va fi mutat [] .

Radu Mazare, in 2011: Orice om vrea s-o duca mai bine

Numele lui este din nou viral, chiar si asa, in postura de rege decazut in care-l gasim acum. Iar cea mai recenta stire despre Mazare este aproape nostima: fostul primar al Constantei, incarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde-si ispaseste pedeapsa de 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor plajelor, vrea sa se insoare.

A expirat carantina lui Radu Mazare. O comisie decide unde-si va ispasi pedeapsa

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa.

UPDATE A expirat carantina lui Radu Mazare. Fostul edil a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa.

Radu Mazare a aflat in ce penitenciar isi va ispasi primii ani de inchisoare

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, dupa ce s-a incheiat perioada de carantina pentru Radu Mazare, ca fostul primar al Constantei sa ramana in aceasta unitate de detentie, in regim inchis, pana in anul 2021, scrie Mediafax.

Ministrul Ana Birchall, despre decizia ICCJ in cazul lui Radu Mazare: O sa dam curs acestor solicitari

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall,a vorbit luni despre solicitarea avocatilor lui Radu Mazare, cu privire la documentatia extradarii fostului edil, admisa la Curtea Suprema. Pana in.

Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet din peisaj. Unde se afla acum Roxana

Logodnica lui Radu Mazare nu este de gasit! Ce s-a intampla cu Roxana dupa ce fostul edil al Constantei a ajuns dupa gratii? Mazare a luat legatura cu fiul sau si i-a marturisit tot. Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, a luat legatura cu tatal sau, aflat [] .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )