Libnet.ro
UNICEF

08:00

Protest pentru legalizarea celei mai vechi meserii din lume, langa Palatul Parlamentului - VIDEO

Antena3 Antena3,
Protest pentru legalizarea celei mai vechi meserii din lume, langa Palatul Parlamentului - VIDEO

Zeci de dame si domni de companie au protestat in Parcul Izvor pentru a cere legalizarea celei mai vechi meserii din lume. Manifestantii sustin ca intrarea in legalitate a lucratorilor sexuali ar reduce. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 31 mai. Berbecii trebuie sa rezolve o situatie, Gemenii se scufunda in confuzie

Iata pentru JVINERI 31 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

VIDEO O studenta daneza la economoie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copengaha si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO O studenta daneza la economie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copenhaga si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! .

Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Son Doong este cea mai mare pestera din lume, dar dimensiunile sale sunt chiar mai mari decat au aratat descoperirile de pana acum. O echipa britanica de scafandri a facut noi descoperiri.

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

Tetris, la 35 de ani: unul dintre cele mai vechi jocuri face valuri in continuare

In functie de varsta pe care o ai, anumite jocuri s-ar putea sa te fi impresionat mai mult sau mai putin. Indiferent insa de relatia pe care ai avut-o cu Tetrist, este imposibil sa nu fi.

Clipe de groaza pentru mai multi elevi din Vaslui care se intorceau de la balul de absolvire. Au fost la un pas de moarte

Un accident grav s-a produs noaptea trecuta in localitata Gara Banca din Vaslui. Mai multi elevi absolventi, care se intorceau de la banchet, au fost implicati intr-un accident grav. Din primele cercetari a.

Digi 24: Scrisoarea lui Lucian Mindruta pentru castigatorii alegerilor: Mai Dane, draga Ludovic, mon cher Dacian. Ce le transmite jurnalistul

M-am uitat din nou pe mostrele de buletine de vot de la alegerile astea si nu gasesc unde era casuta aia in care scria: Sunt de acord ca PNL si USR Plus sa se certe pana cand oamenii care au venit la vot se vor scarbi si PSD se va intoarce la 40%?.

Avertizare meteorologica! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in trei judete din zona Transilvaniei. Potrivit meteorologilor, pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )