Libnet.ro
UNICEF

13:01

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Playtech Playtech,
Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati: Mai avem mult de lucru pentru a le asigura tuturor acces la o viata normala

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, un mesaj de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, context in care subliniaza ca este nevoie de o integrare reala, de coerenta, continuitate si o.

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna? Deputat PNL: Sotia sa e vegetariana de 20 de ani

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in ultimul an din 3. 000 de lei pe luna, arata declaratia de avere publicata de liderul PNL.

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna. Explicatia unui deputat PNL

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei lunar, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu sotia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37. 000 de lei din activitati de consultanta tehnica. Asadar, pana sa ajunga premier, Orban incasa lunar doar 3. 000 de lei pe luna.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru este sa finalizam proiectul legii bugetului de stat

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca obiectivul principal al Guvernului este, in acest moment, realizarea proiectului de buget si trimiterea acestuia catre Parlament, potrivit News. ro.

Ludovic Orban: Sansele persoanelor cu dizabilitati trebuie sa fie similare cu ale oricarui cetatean. Mai avem mult de lucru pentru a le asigura tuturor acces la o viata normala

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati Romania a facut pasi importanti in ceea ce priveste prevenirea discriminarii, respectarea drepturilor.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )