Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna. Explicatia unui deputat PNL

Antena3 Antena3,
Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna. Explicatia unui deputat PNL

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in. continuă pe Antena3

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna? Deputat PNL: Sotia sa e vegetariana de 20 de ani

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in ultimul an din 3. 000 de lei pe luna, arata declaratia de avere publicata de liderul PNL.

Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu sotia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37. 000 de lei din activitati de consultanta tehnica. Asadar, pana sa ajunga premier, Orban incasa lunar doar 3. 000 de lei pe luna.

Modesta declaratie de avere a lui Ludovic Orban: Nicio casa de locuit, niciun teren, masina din 2007 si venituri de 3.000 de lei pe luna

Ludovic Orban a castigat in tot anul trecut doar 37. 000 de lei putin peste 3. 000 de lei pe luna), iar sotia sa nu a avut niciun venit in 2018, arata declaratia de avere a premierului.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Orban, intrebat cum s-a descurcat cu venituri de 3.000 de lei pe luna: Sunt un om simplu, chiar auster

Premierul Ludovic Orban a argumentat joi ca este un om simplu, chiar auster, pentru a explica modul in care s-a descurcat anul trecut cu putin peste 3. 000 de lei lunar, in conditiile in care sotia sa nu a declarat niciun venit.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei lunar, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Ludovic Orban, intrebat cum s-a descurcat cu un venit de 3.100 de leiluna: Sunt un om simplu, chiar auster. in viata ai ani mai buni si ani mai rai (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut precizari cu privire la veniturile sale in contextul in care, potrivit ultimei sale declaratii de avere, in anul 2018, el a avut un venit mediu lunar de doar 3. 083 de.

Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa intalnirea cu Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca este un om simplu si are cheltuieli ca toti ceilalti. Premierul a amai spus ca in cariera lui de 30 de ani a trait st.

Ludovic Orban a trait in saracie in ultimul an. Prin declaratia de avere a premierului bate vantul

Premierul Ludovic Orban si-a depus declaratia de avere si candideaza cu succes la titlul decel mai sarac sef al Guvernului din 1990 incoace. Potrivit documentului, presedintele PNL nu are terenuri, nu are.

Ludovic Orban spune ca mandatul presedintelui ANI inceteaza in decembrie

Premierul Ludovic Orban spune ca exista riscul ca Agentia Nationala de Integritate ANI) sa ramana fara conducere, intrucat mandatul presedintelui institutiei expira in aceasta luna si nu este ales Consiliul National de Integritate care sa desemneze o noua conducere. El afirma ca se analizeaza mai multe posibilitati de rezolvare a situatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )