Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum e batjocorita Simona Halep la Australian Open

Antena3 Antena3,
 Cum e batjocorita Simona Halep la Australian Open

Simona Halep e liderul la zi in clasamentul mondial, insa organizatorii de la Australian Open nu o trateaza cu respectul cuvenit. in aceste conditii, Simona Halep va fi nevoita sa joace pe o . continuă pe Antena3

VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Simona Halep a suferit o accidentare in urma meciului disputat cu australianca Destanee Aiava in primul tur de la Australian Open. Ion Tiriac este de parere ca jucatoarea noastra va ajunge in finala daca o sa reziste meciului programat joi dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada.

S-a AFLAT! Cine vor fi viitoarele adversare ale lui Halep la Australian Open

Simona Halep a invins-o, joi, pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Daca va reusi sa treaca de Lauren Davis, in optimile de finala Halep se va.

Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o.

Corespondenta din Melbourne - Simona Halep, tratata ca un no name de australieni. De ce atitudinea fata de liderul mondial WTA nu este cea corecta

Simona Halep a inceput Australian Open din postura de lider WTA, pozitie pe care se situeaza fara intrerupere de pe 8 octombrie 2017.

Corespondenta din Melbourne - Simona Halep, tratata ca un no name de australieni. De ce atitudinea fata de liderul mondial WTA nu este cea asteptata

Simona Halep a inceput Australian Open din postura de lider WTA, pozitie pe care se situeaza fara intrerupere de pe 8 octombrie 2017.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Lauren Davis

Australian Open. Simona Halep - Lauren Davis. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 1 mondial, va evolua in noaptea de vineri spre sambata, la ora 02. 00, in turul al treilea la Australian Open, cu.

Simona Halep: Dupa ce a vazut cum mi-am sucit glezna, medicul mi-a spus ca am fost norocoasa

Dupa ce a obtinut calificarea in turul al treilea la Australian Open 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard), Simona Halep 1 WTA) a declarat, intr-o conferinta de presa, ca imaginile cu momentul in care se accidenteaza la glezna au fost infricosatoare. Dupa ce a vazut cum mi-am sucit glezna, medicul mi-a spus ca am fost norocoasa, a afirmat liderul mondial.

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep o va intalni in turul secund la Australian Open pe Eugenie Bouchard din Canada. Partida are.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!

Simona Halep a evoluat in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Un meci urias de aproape 4 ore, cu trei mingi de meci salvate de Halep. Click pentru imagini video live .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )