Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Antena3 Antena3,
 Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o. continuă pe Antena3

O VESTE TRISTA pentru romani! Ce a decis Halep dupa ACCIDENTAREA de la Australian Open

Simona Halep a suferit marti o teribila accidentare la glezna stanga, in meciul cu Destanee Aiava din primul tur al Australian Open, fapt ce a pus in pericol parcursul sportivei in termenul de.

VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Simona Halep a suferit o accidentare in urma meciului disputat cu australianca Destanee Aiava in primul tur de la Australian Open. Ion Tiriac este de parere ca jucatoarea noastra va ajunge in finala daca o sa reziste meciului programat joi dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada.

S-a AFLAT! Cine vor fi viitoarele adversare ale lui Halep la Australian Open

Simona Halep a invins-o, joi, pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Daca va reusi sa treaca de Lauren Davis, in optimile de finala Halep se va.

Favoritele cap pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

Favoritele cad pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

Halep, prima reactie dupa victoria cu Bouchard. A smuls zambete din tribuna (video)

Simona Halep a oferit chiar la nivelul terenului prima impresie dupa victoria in doua seturi obtinuta in fata canadiencei Eugenie Bouchard, joi, in turul doi la Australian Open.

Australian Open (f): Lauren Davis, adversara Simonei Halep in turul al treilea, daca romanca va trece de Bouchard

Americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, s-a calificat in turul al treilea al Australian Open si o va intalni pe Simona Halep, locul I WTA, daca romanca va trece de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, in mansa a doua, potrivit news. ro.

VIDEO As fi alergat dezbracata in jurul terenului! Declaratia care a starnit rumoare la Australian Open vine de la o posibila adversara a Simonei Halep

Australian Open este un spectacol total nu doar pe terenurile de tenis, ci si afara acestora, unde lucrurile par sa o ia adesea razna.

Sorana Cirstea, a doua jucatoare romana calificata in mansa secunda a Australian Open. Urmeaza meciul Simonei Halep

Sorana Cirstea, locul 37 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA, calificandu-se in mansa a doua a Australian Open.

Halep, sub lupa jurnalistilor: Presa internationala n-a fost impresionata de prestatia Simonei la Australian Open

Simona Halep joaca la Melbourne din postura de lider WTA, insa prima ei aparitie la turneul din acest an n-a fost tocmai una convingatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )