Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cum ii caracterizeaza Traian Basescu pe Vasile Blaga si pe Elena Udrea

Adevărul Adevărul,
Cum ii caracterizeaza Traian Basescu pe Vasile Blaga si pe Elena Udrea

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre modul in care comporta mai multi politicieni ai dreptei, liderul de la Palatul Cotroceni realizand o scurta descriere a lui Vasile Blaga si a Elenei Udrea. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Daca Udrea ar candida la Presedintie, categoric as vota-o

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca, daca ar candida la Presedintie, categoric ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea. intrebat daca ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea,.

Traian Basescu: As pune votul meu in urna pentru Elena Udrea, daca ar candida la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca in situatia in care deputatul Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale, o va vota.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

Traian Basescu: Cred ca incidentul de la Nana a fost provocat de PSD

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca incidentul produs miercuri in comuna Nana, unde o femeie a fost agresata in timpul vizitei Elena Udrea, a fost provocat de PSD. Nu este treaba presedintelui.

Traian Basescu: Voi dona PMP salariul pe luna mai/ As pune votul meu in urna pentru Elena Udrea daca ar candida la presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la Gandul Live, ca va dona Partidului Miscarea Populara salariul sau pe luna mai pentru campania electorala. Emisiunea este in desfasurare. Intra in articol pentru principalele declaratii.

Elena Udrea si Elena Basescu, in turneu la Chisinau

Fiica cea mica a presedintelui Romaniei a venit marti in Republica Moldova si a participat la petrecerea data de fostul premier Vlad Filat de ziua sa de nastere. Astazi, impreuna cu Elena Udrea, va participa la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara la Chisinau.

Mircea Badea, mesaj gospodaresc pentru Traian Basescu: Nu mai cheltui banii familiei cu Udrea

Mircea Badea i-a transmis un mesajgospodaresc presedintelui Traian Basescu, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei. Basescule, nu mai cheltui ba banii familiei cu Udrea, du-te acasa la doamna.

Vasile Blaga, in turneu electoral la Baia Mare

Astazi, presedintele Partidului Democrat Liberal Vasile Blaga, vicepresedintele Ioan Oltean, impreuna cu candidatii la Alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai se vor afla in turneu electoral in judetul Maramures.

Elena Udrea: Incidentul de la Nana este o inscenare

Elena Udrea spune ca incidentul de la Nana este o inscenare. Deputatul PMP sustine, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca individul care a agresat o femeie din comuna nu este membru al Partidului Miscarea.

Traian Basescu va participa la targul international de educatie si locuri de munca - EDU2JOB, de la Expo Arad

Prima editie a targului international de educatie si locuri de munca - EDU2JOB se va desfasura in perioada 09-10 mai 2014 la Expo Arad. La eveniment si-a anuntat prezenta si presedintele Romaniei, Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )