Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mircea Badea, mesaj gospodaresc pentru Traian Basescu: Nu mai cheltui banii familiei cu Udrea

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, mesaj gospodaresc pentru Traian Basescu: Nu mai cheltui banii familiei cu Udrea

Mircea Badea i-a transmis un mesajgospodaresc presedintelui Traian Basescu, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei. Basescule, nu mai cheltui ba banii familiei cu Udrea, du-te acasa la doamna. continuă pe Antena3

VIDEO Traian Basescu: In momentul de fata sunt toate elementele care pot identifica in Ucraina inceputul unui razboi civil. / Dialogul Washington - Moscova, ineficient. / Romania nu e amenintata de un razboi, dar poate fi foarte puternic afectata de inst

Presedintele Traian Basescu a lansat, duminica, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, un apel catre Washington si Moscova sa isi asume in cel mai scurt timp declansarea dialogului intre putere si separatisti din Ucraina - n. red. In caz contar, riscul unui razboi civil este major, iar Romania, ca vecin al Ucrainei, este interesata ca acest lucru sa nu se intample, a aratat seful statului. Traian Basescu mai spune ca Romania nu e amenintata de un razboi, in schimb risca sa fie foarte puternic afectata de instabilitatea din regiune. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

Si Mircea Badea se imbraca cu ce vrea el. IATA cu ce tricou a venit la Sinteza zilei

Mircea Badea a urmat exemplul presedintelui Traian Basescu, care a declarat de la prezidiul Palatului Cotroceni ca are dreptul sa se imbrace cum vrea, raspunzand astfel intrebarilor jurnalistilor cu privire.

Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

Presedintele Romaniei nu a transmis niciun mesaj prin premierul Victor Ponta la Certeze, asa cum a afirmat acesta. Precizarile sefului statului vin dupa declaratiile premierului de acolo. Traian Basescu a tinut.

Mircea Badea, despre pozele cu membrii PMP: Oamenii astia sunt zdraveni la cap?

Mircea Badea a comentat, duminica, la in Gura Presei, fotografiile cu membrii PMP care ii prezinta pe politicieni pe plaja in tricouri cu insemnele partidului. Sunt cele mai tari poze de pe planeta, din toate.

Mircea Badea: E o frasuiala militara in Romania, dar noi nu suntem in stare sa tinem un pistol cu apa in mana

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a ironizat discutiile din ultima perioada legata de o eventuala intrare a Romaniei intr-un razboi. E o frasuiala militara in Romania.

Cum arata Mircea Badea dezbracat, dupa 20 de ani de sport!

Mircea Badea si-a expus trupul plin de muschi in timp ce alerga doar in sort intr-un parc din Capitala. Bucurestenii care l-au vazut, inclusiv fanii lui de pe Facebook, s-au aratat impresionati de forma fizica excelenta pe care o are, rezultatul a peste doua decenii de sport sustinut.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

Traian Basescu: Voi dona PMP salariul pe luna mai/ As pune votul meu in urna pentru Elena Udrea daca ar candida la presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la Gandul Live, ca va dona Partidului Miscarea Populara salariul sau pe luna mai pentru campania electorala. Emisiunea este in desfasurare. Intra in articol pentru principalele declaratii.

Traian Basescu: Iohannis ar fi o figura mai proaspata, daca s-ar retrage Antonescu din cursa prezidentiala

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar fi o figura mai proaspata, daca s-ar retrage Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale. Seful statului a precizat.

FOTO Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )