Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum a comentat Ilie Nastase eliminarea suferita de Simona Halep la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Cum a comentat Ilie Nastase eliminarea suferita de Simona Halep la Australian Open

Ilie Nastase, primul lider mondial in tenisul profesionist masculin, a declarat ca infrangerea pe care a suferit-o Simona Halep la Australian Open nu este nici socanta si nici rusinoasa. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep dupa infrangerea de la Australian Open

Ilie Nastase a reactionat dupa infringerea Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open in fata chinezoaicei Shuai Zhang, scor 4-6, 3-6. Trebuie sa stea deoparte o perioada si o sa-si revina. S-a adunat.

Ilie Nastase, declaratii incendiare despre dopajul din tenisul feminin, inclusiv indirect la adresa Simonei Halep

Ilie Nastase, singurul numar 1 mondial din istoria tenisului romanesc, a facut declaratii dure, luni seara, la adresa dopajului din tenisul feminin. El a aruncat totul pe un prieten, care i-ar fi explicat de ce nu se descopera ca primele jucatoare din turneul WTA se dopeaza pe capete.

Ce planuri are Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminata in primul tur al Australian Open, a declarat ca intentioneaza sa participe atat la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cat si la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, dupa ce anul trecut a ales doar una dintre cele doua competitii, informeaza Mediafax.

Ce planuri are Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminata in primul tur al Australian Open, a declarat ca intentioneaza sa participe atat la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cat si la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, dupa ce anul trecut a ales doar una dintre cele doua competitii, informeaza Mediafax.

Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: Mai mult nu se putea

Iata mai jos ce a declarat Simona Halep dupa eliminarea din primul tur la Australian Open, una dintre marile surprize ale turneului de la Melbourne alaturi de iesirea din competitia masculina a lui Rafael Nadal.

Ilie Nastase, declaratie socanta despre tenisul feminin

Ilie Nastase lanseaza o serie de acuzatii dure spre tenisul feminin. Unul pe care il suspecteaza de dopaj. Eu sunt foarte surprins. De mult timp imi pun intrebarea asta. De ce fetele nu sunt depistate? Pentru.

Simona Halep, pentru site-ul oficial de la Australian Open: Sunt cu adevarat dezamagita, dar e doar un meci. A fost mai buna

Simona Halep a oferit un amplu interviu pentru site-ul oficial de la Australian Open, numarul doi mondial vorbind despre infrangerea surprinzatoare din meciul cu Shuai Zhang 4-6, 3-6). Sunt cu adevarat dezamagita, dar pana la urma e doar un meci. A fost mai buna, a precizat Halep.

VIDEO Simona Halep vs Shuai Zhang: Cifrele unei infrangeri categorice - Lacunele din jocul Simonei

Simona Halep a parasit prematur Australian Open in turul intai), competitie unde in urma cu un an reusise cea mai buna performanta - calificarea in sferturi. Favorita numarul doi, Halep a fost dominata serios de numarul 133 WTA, Shuai Zhang. Cifrele partidei de pe Margaret Court Arena vorbesc clar despre lacunele din jocul Simonei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Zhang.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open

Simona Halep-Shuai Zhang Live. Numarul 2 mondial, romanca Simona Halep, a inceput dezastruos primul ei meci la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. A pierdut primul set in fata sportivei chineze.

Simona Halep la Australian Open: The Guardian o vede pe Simona campioana dupa un scenariu de poveste

Simona Halep are cel mai bun culoar pentru castigarea unui turneu de Grand Slam de cand a ajuns in lumea buna a tenisului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )