Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cum a comentat Nicolae Dica plecarea antrenorului Bogdan Andone de la FCSB. Atac la adresa patronului Gigi Becali

Adevărul Adevărul,
Cum a comentat Nicolae Dica plecarea antrenorului Bogdan Andone de la FCSB. Atac la adresa patronului Gigi Becali

Nicolae Dica a vorbit despre plecarea antrenorului Bogdan Andone de la FCSB si nu s-a putut abtine sa nu trimita cateva sageti impotriva finantatorului gruparii. continuă pe Adevărul

Pe cine vrea sa puna Gigi Becali antrenor la FCSB dupa plecarea lui Bogdan Andone: O sa-l sun azi sa vina!

FCSB a ramas fara antrenor dupa ce Bogdan Andone si-a dat demisia la finalul meciului cu Alaskent, pierdut acasa cu 2-3.

Bogdan Andone le-a mai adresat doar 4 cuvinte jucatorilor de la FCSB, dupa ce si-a dat demisia in conferinta de presa. Mesajul laconic al antrenorului

Imediat dupa esecul cu Alashkert, scor 2-3, in turul 2 preliminar al Europa League. Bogdan Andone a demisionat de la conducerea echipei FCSB.

FCSB a oficializat despartirea de Bogdan Andone. Cine va sta pe banca in meciul urmator

Echipa FCSB a anuntat, vineri, despartirea oficiala de antrenorul Bogdan Andone.

Bogdan Andone si-a dat demisia de la FCSB. Sageti catre Gigi Becali

Bogdan Andone si-a anuntat demisia din functia de antrenor al echipei de fotbal FCSB, dupa ce vicecampioana a pierdut cu 2-3 meciul cu Alaskert, joi seara, la Giurgiu, dar s-a calificat in turul al treilea.

Bogdan Andone, atac la adresa lui Gigi Becali dupa demisia de la FCSB: Nu vreau sa fiu huiduit pentru deciziile altora

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB. Antrenorul a facut anuntul in conferinta de presa de dupa returul cu armenii de la Alashkert, incheiat cu victoria acestora, scor 2-3, informeaza GSP. ro.

Gigi Becali dupa demisia lui Bogdan Andone: Era palaria prea mare pentru el. O sa-l luam in calcul pe Devis Mangia

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, dupa ce Bogdan Andone a demsionat, ca il va contacta pe italianul Devis Mangia, fostul antrenor al CSU Craiova, pentru a prelua echipa bucuresteana. Eu o vad ca demnitate, omul are bun simt si a plecat omul. imi pare rau de el, ca e om de calitate, dar era palaria prea mare pentru el, n-ai ce sa faci, a spus omul de afaceri.

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB. Antrenorul l-a facut praf pe Gigi Becali

Antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB dupa 2-3 cu Alaskert, in Liga Europa. Declaratile tehnicianului il desfiinteaza pe patronul echipei, Gigi Becali.

Bogdan Andone are bagajul facut: In fotbal te tin rezultatele

Dupa prima infrangere suferita pe banca echipei FCSB, antrenorul Bogdan Andone simte presiunea demiterii si vorbeste despre acest subiect.

Bogdan Andone, desfiintat dupa FCSB Botosani: Are o figura de infrant! Zici ca e un inger trist uschit din Rai de Lucifer

Dintre toti antrenorii principali pe care Gigi Becali i-a batjocorit in ultimele sezoane, Bogdan Andone pare a fi cel mai cuminte executant.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )