Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum se comporta fostul ginere al lui Traian Basescu in compania celor doi copii pe care ii are cu Eba

Playtech Playtech,
Cum se comporta fostul ginere al lui Traian Basescu in compania celor doi copii pe care ii are cu Eba

Fostul ginere al lui Traian Basescu isi viziteaza cat de des poate cei doi copii pe care ii are cu Eba. Bogdan Ionescu si fiica fostului presedinte si-au incheiat povestea de iubire, in urma cu trei ani. De atunci, micutii au ramas in grija mamei, dar sunt scosi la plimbare sau dusi in vacanta de . continuă pe Playtech

TRAIAN BASESCU: Nu cred ca PSD este un partid care capituleaza usor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca PSD nu capituleaza usor si crede ca va boicota instalarea noului guvern.

Cine este blonda alaturi de care a fost surprins Traian Basescu. Casiana impresioneaza cu pozele pe care le pune pe Facebook

Traian Basescu a fost fotografiat la Bruxelles, in urma cu doar cateva zile, in timp ce se afla la un restaurant alaturi de o frumoasa femeie blonda. Pe masa celor doi erau doua pahare de vin, iar fostul presedinte al Romaniei a fumat o tigara electronica. Femeia alaturi de care a fost surprins Traian Basescu .

Traian Basescu: Gheorghe Dinca, mai mult decat un criminal. Desfiintarea serviciului secret al MAI si eliminarea protocolului cu SRI au condus la liberalizarea traficului de carne vie

Traian Basescu a afirmat, duminica, ca a fost clar de la inceput ca acest Dinca nu este doar un criminal. Mai mult decat atat, fostul presedinte considera ca, odata cu desfiintarea serviciului secret.

Traian Basescu: Nu cred ca PSD este un partid care capituleaza usor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca PSD nu capituleaza usor si crede ca va boicota instalarea noului guvern.

TRAIAN BASESCU: PMP nu participa la guvernare, poate sustine punctual guvernul pe anumite chestiuni

Presedintele de onoare al PMP, Traian Basescu, spune ca Partidul Miscarea Populara nu doreste sa participe la guvernare cu un alt premier decat cel propus de partid, dar ca poate sustine guvernul pe chestiuni punctuale. Basescu spune ca se discuta inutil subiectul organizarii alegerilor anticipate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )