Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum descrie o asistenta din Romania lupta medicilor cu ciuma care a lovit Madagascarul, tara unde Radu Mazare cere azil politic

Adevărul Adevărul,
Cum descrie o asistenta din Romania lupta medicilor cu ciuma care a lovit Madagascarul, tara unde Radu Mazare cere azil politic

O asistenta romana a lucrat in acest an in Madagascar, tara care a fost lovita de o epidemie de ciuma fara precedent. Fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare, a anuntat astazi ca cere azil politic in tara africana. continuă pe Adevărul

Cum descrie o asistenta romanca lupta medicilor cu ciuma care a lovit Madagascarul, tara unde Radu Mazare cere azil politic

O asistenta romanca a lucrat in acest an in Madagascar, tara care a fost lovita de o epidemie de ciuma fara precedent. Fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare, a anuntat astazi ca cere azil politic in tara africana.

Piraeus Bank va vinde subsidiara din Romania catre J.C. Flowers and Co.

Grupul bancar elen Piraeus Bank S. a anuntat ieri ca a ajuns la un acord cu J. Flowers and Co. pentru vanzarea participatiei pe care o detine la subsidiara sa bancara din Romania, Piraeus Bank Romania, informeaza Business Wire.

Cu ce venituri incheie acest an marile retele de servicii medicale private din Romania

Piata serviciilor medicale private din Romania este intr-o continua crestere. MedLife, Regina Maria, Sanador, Medsana, Medicover - afla din articol care dintre acesti furnizori de servicii medicale din Romania are o cifra de afaceri mai mare si ce.

Mesajul prin care Radu Mazare isi anunta fuga din Romania. Doar atunci ma voi intoarce!

In atentia: doamnei avocat Focsa Ioana, domnului avocat Barbacioru Tiberiu, In vederea informarii tuturor autoritatiilor interesante din Romania Modalitatea in care statul Roman, prin intermediul.

E OFICIAL: Cannabisul ramane cel mai consumat DROG din Romania! (RAPORT)

Canabisul ramane in topul celor mai consumate droguri din Romania, secondat de noile substante psihoactive NSP) - 2,5%, potrivit unei sinteze a Raportului national privind situatia drogurilor.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Interbrands

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Interbrands franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Brands International

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Brands International franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

O cunoscuta banca pleaca din Romania

Banca elena Piraeus Bank a anuntat joi ca a incheiat un acord cu fondul de investitii J. Flowers pentru vanzarea integrala a operatiunilor din Romania. Tranzactia a fost aprobata de.

Judecatorii din Romania, APEL DRAMATIC catre Iohannis: Independenta magistratilor este incalcata

Forumul Judecatorilor din Romania a facut un apel fara precedent catre presedintelui Klaus Iohannis. I se cere presedintelui sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legilor justitiei.

7.000 de lucratori straini vor putea fi admisi pe piata fortei de munca din Romania in 2018

Guvernul a stabilit, joi, printr-o hotarare, ca 7. 000 de lucratori straini sa fie nou admisi pe piata fortei de munca din Romania, in 2018, in baza avizelor de angajare sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )