Libnet.ro
UNICEF

19:00

E OFICIAL: Cannabisul ramane cel mai consumat DROG din Romania! (RAPORT)

B1 B1,
E OFICIAL: Cannabisul ramane cel mai consumat DROG din Romania! (RAPORT)

Canabisul ramane in topul celor mai consumate droguri din Romania, secondat de noile substante psihoactive NSP) - 2,5%, potrivit unei sinteze a Raportului national privind situatia drogurilor. continuă pe B1

RAPORT: Cannabisul, cel mai consumat drog in Romania, urmat de substantele psihoactive, cocaina si ecstasy; consumul de droguri a crescut fata de anii trecuti

Cannabisul continua sa fie cel mai consumat drog in Romania, urmat de noile substante psihoactive, cocaina si LSD, ecstasy, ciupercile halucinogene si heroina, arata raportul Agentiei Nationale Antidrog ANA) privind situatia drogurilor din Romania. Potrivit acestuia, desi Romania se numara printre tarile europene cu cel mai scazut consum de droguri, fiind pentru majoritatea drogurilor sub media europeana, consumul de droguri a crescut de la ultimul studiu realizat in 2013, potrivit news. ro.

RAPORT: Cannabisul, cel mai consumat drog in Romania, urmat de substantele psihoactive, cocaina si ecstasy; consumul de droguri a crescut fata de anii trecuti

Cannabisul continua sa fie cel mai consumat drog in Romania, urmat de noile substante psihoactive, cocaina si LSD, ecstasy, ciupercile halucinogene si heroina, arata raportul Agentiei Nationale Antidrog privind situatia drogurilor din Romania.

Virgil van Dijk a devenit cel mai scump fundas din lume: Southampton il transfera la Liverpool pentru 75 de milioane de lire sterline

Fotbalistul Virgil van Dijk, in varsta de 26 de ani, a devenit cel mai scump fundas din lume, gruparea Southampton ajungand, miercuri, la un acord cu Liverpool, conform caruia il va transfera pe olandez la echipa lui Jurgen Klopp in schimbul sumei de 75 de milioane de lire sterline, la 1 ianuarie, relateaza BBC.

Euro trece de 4.65 lei, cel mai ridicat nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6515 lei/euro, in crestere cu 0,25% fata de pragul atins vineri, fiind cel mai ridicat nivel din ultima luna, potrivit News. ro. Vineri, euro atinsese nivelul de 4,6401 lei, in urcare fata de pragul atins joi. Cursul euro in raport cu leul este cel mai mare din 24 noiembrie, cand a atins valoarea de 4,6536 lei/euro. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a depreciat de la 3,9155 lei la 3,9133 lei. Cursul francului elvetian a scazut de la 3,9569 lei la 3,9525 lei.

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, jucatorul anului; Real Madrid, echipa anului; Felix Brych, cel mai bun arbitru din 2017

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat jucatorul anului, iar tehnicianul formatiei din capitala Spaniei, francezul Zinedine Zidane, antrenorul anului, in cadrul Globe Soccer Awards. Real Madrid a fost votata echipa anului.

Acesta este cel mai sanatos aliment. Daca il consumi zilnic, nu o sa ai nevoie de medic

Popeye avea dreptate in legatura cu spanacul: e cel mai sanatos aliment din lume. La fel si alte vegetale cu frunze de culoare verde inchis. Acestea ofera cei mai multi nutrienti per.

ANALIZA Olandezul Van Dijk a devenit cel mai scump fundas din istoria fotbalului. Top 10 aparatori pentru care cluburile au spart banca

Cormoranii au oficializat pe 27 decembrie transferul olandezului Virgil Van Dijk, care a devenit astfel cel mai scump fundas din istoria fotbalului.

Euro depaseste 4,65 lei, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6515 lei/euro, in crestere cu 0,25% fata de pragul atins vineri, fiind cel mai ridicat nivel din ultima luna.

FOTO Cum arata cel mai mic telefon din lume, care este de marimea unui deget

In ultimii ani, industria smartphone-urilor s-a luat la intrecere in ceea ce priveste dezvoltarea si fabricarea unor telefoane cu ecrane cat mai mari, care sa incapa cat mai bine in mainile utilizatorilor. insa acest caz nu este valabil chiar peste tot. O companie a creat cel mai mic telefon din lume.

Ofertele publice initiale au atins in 2017 cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara

Bursele din intreaga lume au atras in 2017 cel mai ridicat numar de oferte publice initiale care au avut loc dupa criza financiara globala, relansarea activitatilor in Statele Unite si numarul record al tranzactiilor de acest tip din China temperand ingrijorarile referitoare la scaderea interesului companiilor pentru listarea pe pietele de capital.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )