Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum este copilul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea. Ce spune vedeta despre Vladut

Playtech Playtech,
Cum este copilul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea. Ce spune vedeta despre Vladut

Carmen Bruma are 42 de ani, dar si un trup frumos sculptat de orele de sport. A atras mult atentia cu recentele-i aparitii in mediul online, aproape dezbracata, cu posteriorul la vedere, dand replici acide pentru cei care au criticat-o. Cum este copilul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea Carmen Bruma a vorbit . continuă pe Playtech

Mircea Badea arata adevaratul motiv pentru care nu este coronavirus in Romania

Mircea Badea a anuntat de ce nu este coronavirus in Romania, dupa ce rezultatele analizelor asistentului medical roman suspect de infectie cu coronavirus au iesit negative.

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

DECLARATII SOCANTE! Mircea BADEA atac DUR in scandalul dintre CRUDUTA si IUBITUL CROAT. Daca te-ai combinat cu Daniela Crudu si esti gelos, inseamna ca... Prezentatorul TV a dat TOT din CASA!

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul care a snopit-o in bataie a starnit reactii controversate in randul vedetelor. Mircea Badea nu a ezitat si a comentat aprig subiectul, atunci cand a auzit ca fosta asis.

Mircea Badea: Sunt cel mai mare fan a lui Ludovic Orban. imi place tot!

Mircea Badea a ironizat ultimele evenimente de pe scena politica, aratandu-se incantat de activitatea premierului Ludovic Orban. Jurnalistul a facut trimitere la valul de ordonante de urgenta adoptate de Guvern pe 4 februarie.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat virulent la adresa Andreei Esca, dupa ce stirista a sustinut intr-un interviu ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat cu Romania dupa Revolutia din 1989.

Isterie pe Facebook in jurul fotografiei in care un copil isi saruta mama pe fesa. Este copilul tau si faci ce vrei cu el

O tanara mama din Slatina a atras oprobriul dupa ce o fotografie in care copilul ei pare a o saruta pe fesa a fost postata de o ruda a femeii pe contul acesteia de Facebook. Sute de comentarii pro si contra se aduna pe contul tinerei, vorbindu-se chiar de sesizarea Protectiei Copilului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )