Libnet.ro
UNICEF

13:45

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Playtech Playtech,
Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea . continuă pe Playtech

DECLARATII SOCANTE! Mircea BADEA atac DUR in scandalul dintre CRUDUTA si IUBITUL CROAT. Daca te-ai combinat cu Daniela Crudu si esti gelos, inseamna ca... Prezentatorul TV a dat TOT din CASA!

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul care a snopit-o in bataie a starnit reactii controversate in randul vedetelor. Mircea Badea nu a ezitat si a comentat aprig subiectul, atunci cand a auzit ca fosta asis.

Daniela Crudu inca NU a depus plangere impotriva iubitului. Ordinul de protectie, eliberat de politie dupa bataia crunta de duminica, este valabil doar 5 zile

Daniela Crudu inca nu a depus plangere, dupa ce a fost agresata fizic, duminica dimineata, de iubitul ei. Barbatul, de origine croata, a lovit-o cu pumnii si picioarele in abdomen, dar si la nivelul fetei,.

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a disparut dupa externarea din spital! E DE NEGASIT! Fanii sunt iN STARE DE SOC

Noi detalii despre situatia fostei asistente tv Daniela Crudu batuta cu bestialitate de iubitul craot au iesit la iveala. Multi fani s-au intrebat pe retelele de socializare ce s-a intamplat cu Daniela Crudu du.

DANIELA CRUDU, calcata in PICIOARE de iubitul gelos! Ce s-a intamplat in RESTAURANT inainte de MACEL! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Noi detalii despre bataia primita de Daniela Crudu de la iubitul gelos au iesit la iveala! OANA ROMAN, DEZBRACATA COMPLET! IMAGINI CU EA iN PIELEA GOALA! SE VEDE CHIAR SI.

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a mai PATIT-o in trecut! Un fost iubit, extrem de celebru si el, a ars-o cu TIGARA pe fata

Detalii de necrezut ies la iveala pe scena mondena! Se pare ca Daniela Crudu, batuta crunt duminica de iubitul sau croat, a mai avut probleme cu amorezi violenti si in trecut. Este vorba despre Mihai Costea, fo.

EL A BATUT-O pe Daniela Crudu! S-A AFLAT TOTUL despre IUBITUL SECRET! Era desculta si plina de sange (FOTO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit, dupa o bataie crunta. Martorii spun ca vedeta.

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

Ce decizie radicala a luat Daniela Crudu. S-a intamplat la doar o zi dupa ce a fost batuta

Daniela Crudu a luat o decizie radicala la o zi dupa ce a fost batuta de iubitul croat, subiectul raspandindu-se rapid in presa. Ce a facut fosta asistenta de televiziune? Daniela Crudu, decizie radicala la doar o zi dupa ce a fost batuta Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, ora 5:30, si a .

Cat de fericita era Daniela Crudu alaturi de iubit. Cum s-au distrat in vacanta, de Sarbatori

Daniela Crudu le-a aratat fanilor inca din iarna ca iubeste si este iubita. Cat de fericita era in realitate fosta asistenta pacatoasa? Pozele vorbeau de la sine. Cum se distrau amorezii de Sarbatori? Daniela Crudu si iubitul, vacanta de sarbatori Daniela Crudu le arata fanilor ca si-a gasit iubirea in luna decembrie a lui 2019.

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare. Unde a plecat asistenta lui Capatos, dupa ce a primit ingrijiri medicale

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare! Amintim ca aceasta a a fost batuta crunt de catre iubitul ei cu care avea o relatie de aproape un an. Ce se intampla acum cu fosta asistenta pacatoasa? Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare Caz de violenta domenstica in showbiz. Daniela Crudu a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )