Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cum se explica pana de curent din Bucuresti. Reactia oficiala a Transelectrica

B1 B1,
Cum se explica pana de curent din Bucuresti. Reactia oficiala a Transelectrica

In dupa-amiaza zilei de 7 august 2020, mai multe zone din Bucuresti - Ilfov au ramas fara curent electric. Timp de cateva ore, Enel nu a raspuns la telefon cetatenilor, iar situatia a ramas. continuă pe B1

Care a fost cauza penei de curent din Bucuresti

In dupa-amiaza zilei de 7 august 2020, mai multe zone din Bucuresti - Ilfov au ramas fara curent electric. Timp de aproape o ora, mii de oameni din Caitala nu au avut curent. Nu au functionat se mafoare, s-a.

Avarie majora! Mai multe cartiere din Bucuresti si din zonele limitrofe au ramas fara curent electric

Mai multe cartiere din Bucuresti si Ilfov au ramas fara energie electrica si apa. Surse de la Guvern spun ca si in cadrul Palatului Victoria sunt probleme in alimentarea cu energie electrica.

EXCLUSIV Parcul Vacaresti, bijuteria verde din Bucuresti: Poate deveni atractia numarul 1. Motivul pentru care proiectul este blocat de ani de zile. Ministerul Mediului, reactie oficiala (GALERIE FOTO)

Parcul Natural Vacaresti, cunoscutsi sub denumirea de Delta Vacaresti sau cel mai salbatic loc din Bucuresti, estesituat la o aruncatura de bat de centrul orasului. Este rezultatul.

Teia Sponte face ce vrea pe strazile din Bucuresti. Cum a fost surprins omul de incredere al lui Gigi Becali

De foarte multe ori s-a scris in presa romaneasca de spre Teia Sponte, si pe buna dreptate, multa lume si-a pus intrebarea cineste personajul care apare extrem de des alaturi de finantatorul FCBS, Gigi Becali. Teia Sponte, milionarul din umbra lui Gigi Becali Ca si Gigi Becali, milionarul Teia Sponte, este de origine machedon, si .

EXCLUSIV in ce stadiu se afla, de fapt, Magistrala 5 - Drumul Taberei si cat de aglomerat ar putea deveni metroul din Bucuresti. Cifre oficiale comunicate de Metrorex

Locuitorii cartierului Drumul Taberei din Bucuresti au incetat sa mai spere. De ani de zile li se promite ca Magistrala 5 va fi gata in curand. De fapt, in ce stadiu se afla proiectul si care sunt sansele.

EXCLUSIV Interventie Antitero SRI, cu soldati inarmati la un magazin din Bucuresti. Ce s-ar fi intamplat (GALERIE FOTO)

Mai multe dube ale Brigadei Antitero SRI au intervenit la un magazin Mega Image din cartierul Berceni din Bucuresti, zona Turnu Magurele, in cursul zilei de joi, 6 august. Potrivit surselor B1. ro, ar fi vorba.

Universitatea din Bucuresti, la mare cautare printre viitorii studenti

Universitatea din Bucuresti este la mare cautare printre viitorii studenti. in acest an, aproape 34.

UPDATE Pana de curent majora in Capitala. Cartiere intregi, fara energie electrica. Cladirea Guvernului, afectata. Oameni blocati in lift la metrou

Mai multe cartiere din Bucuresti au ramas, vineri, fara energie electrica, de aceasta pana de curent fiind afectata inclusiv cladirea Guvernului din Piata Victoriei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )