Libnet.ro
UNICEF

16:15

Universitatea din Bucuresti, la mare cautare printre viitorii studenti

România Liberă România Liberă,
Universitatea din Bucuresti, la mare cautare printre viitorii studenti

Universitatea din Bucuresti este la mare cautare printre viitorii studenti. in acest an, aproape 34. continuă pe România Liberă

Cifrele care rastoarna toate calculele pentru alegerile locale din Bucuresti. Vestea care cade ca un traznet pentru Nicusor Dan

Antena 3 are cifrele care rastoarna toate calculele politice pentru alegerile locale din Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, este politicianul in care bucurestenii au cea mai mare incredere. Un sfert dintre bucuresteni o crediteaza cu sanse de a schimba Capitala.

Masca e obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care vei fi amendat daca nu o porti

Mastile de protectie au devenit obligatorii in mai multe zone in aer liber din Bucuresti. Masura a fost deja implementata in mai multe judete din tara. Cei ce nu se vor conforma, vor plati amenzi de pina la 2500 de lei. Masca, obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care se dau amenzi daca .

Cafeaua in pahare de carton, la mare cautare pe timp de pandemie

Iubitorii de cafea si-au indreptat atentia, in contextul pandemiei de COVID-19, catre coffee shop-uri, apeland la cafeaua servita in pahare de carton. Fenomenul se intampla din doua motive: teama de boala si restrictiile impuse restaurantelorteraselor.

Masca de protectie, obligatorie in mai multe zone publice din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Tomac, dupa ce PMP a fost sarit de alianta anti-PSD din Bucuresti: Vom merge singuri la locale in toate judetele. Este exclusa o alianta cu stanga dupa alegeri

PMP va avea candidati proprii la alegerile locale in toate judetele din tara si exclude o alianta cu stanga dupa scrutin, a anuntat sambata presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac. PMP a fost sarit din schema aliantei anti-PSD din Capitala, iar Tomac anuntase ca la Primaria Capitalei ar putea candida fostul presedinte Traian Basescu pentru cel de-al treilea mandat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )