Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotografia care a emotionat mii de romani in plina pandemie: Pentru astfel de persoane si pentru copii ne mai rabda Dumnezeu!

Antena3 Antena3,
Fotografia care a emotionat mii de romani in plina pandemie: Pentru astfel de persoane si pentru copii ne mai rabda Dumnezeu!

O fotografie emotionanta cu o batrana la muncile campului, in plina pandemie de coronavirus, a vazut inconjurul internetului, dupa ce un barbat a postat poza pe o retea de socializare. continuă pe Antena3

Cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie

Anul acesta Sarbatorile Pascale sunt cu totul diferite fata de cum au fost vreodata. Iata, asadar, cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie.

VIDEO Dodon isi face imagine in plina pandemie. Presedintele a achitat amenda unei femei sanctionate pentru incalcarea regimului de carantina

Igor Dodon profita de pandemia COVID-19 pentru a-si face imagine. Presedintele a achitat amenda unei femei din Chisinau, sanctionata cu 22,5 mii de lei pentru incalcarea regimului de carantina. Cazul pensionarei Alexandra Chiabur, in varsta de 66 de ani, a devenit viral pe retelele de socializare dupa un reportaj realizat de Ziarul de Garda.

Ce a scris in declaratia pe propria raspundere un traficant de tigari iesit la lucru in plina pandemie. Filmarile care l-au dat de gol

Un barbat care vindea tigari de contrabanda in apropierea unei piete agroalimentare s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda si fals in declaratii. Barbatul iesise la lucru pe baza unei declaratii in care era mentionat ca iese din casa pentru asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor si animalelor de companiedomestice.

Zeci de oameni la cantari si rugaciuni pe strada, in plina pandemie, intr-o comuna satmareana. Primarul, si el prezent: Am cantat si am zis un Tatal Nostru

Restrictiile de circulatie sunt ignorate de comunitatile de romi din judetul Satu Mare. in comuna Acas, zeci de persoane, copii si adulti au iesit in strada la sfarsitul saptamanii trecute la o rugaciune la care a participat pana si primarul localitatii.

Ce cred romanii in plina pandemie despre cum le va afecta criza portofelele, calitatea vietii, cat va mai dura, strategia post-criza dar si despre reactia Guvernului (sondaj IRSOP)

Teama predomina la 54% din populatie, 81% cred ca criza va fi lunga si grea, arata datele unui sondaj IRSOP transmise luni dimineata. Uniunea Europeana este perceputa ca o sursa de siguranta. Mai mult de jumatate 52%) vor ca Romania sa stranga mai puternic relatiile cu UE, 14% prefera Rusia, 13% SUA si 7% China, restul au alte preferinte. Procentul mare arata ca UE nu rivalizeaza cu alte puteri globale in preferintele romanilor si ca oamenii vor fi deschisi sa accepte nu numai avantajele ci si regulile UE, arata autorii sondajului. IRSOP a intervievat telefonic un esantion reprezentantiv la nivel national pentru intreaga populatie in varsta de peste 18 ani din Romania intre 6 si 11 aprilie. Toleranta de esantionare este de 3,6%.

Care-s pietele din Bucuresti inchise pentru ca nu respectau regulile de distantare sociala

Inspectorii ANPC au controlat mai multe locuri de cumparaturi aglomerate din Bucuresti pentru a vedea daca-s respectate regulile pe timpul pandemiei. Rezultatele n-au fost pe deplin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )