Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se face vinul de casa. Care sunt etapele si regulile pe care trebuie sa le respecti

B1 B1,
Cum se face vinul de casa. Care sunt etapele si regulile pe care trebuie sa le respecti

Vinul, fie ca este rosu sau alb, ramane bautura preferata a multor oameni. Vinul se transforma treptat din must intr-o bautura cu o aroma atat de gustoasa. Dar care sunt regulile si etapele pe care. continuă pe B1

Oamenii de stiinta avertizeaza. Milioane de copii, in pericol. Care sunt diferentele intre simptomele date de gripa si cele de COVID-19

Vesti proaste inainte de inceperea scolii. Medicul Andreea Moldovan vine cu informatii noi, potrivit unui studiu american realizat pe copii. Din pacate, se pare ca odata cu declansarea gripei sezoniere, probabilitatea de a deosebi simptomele cauzate de aceasta si de COVID-19 este destul de mica sau aproape imposibila. Simptomele COVID-19 se identifica cu cele ale .

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Jaf ca in filme in Otopeni. Doua bancomate ale unei cunoscute banci au fost aruncate in aer. Care sunt pagubele produse

Alerta in Otopeni dupa ce doua bancomate aflate la parterul unui bloc au fost detonate. Potrivit martorilor, explozia a fost atat de puternica, incat s-a resimtit asemeni unui cutremur. La fata locului s-au prezentat de urgenta mai multi politisti si pompieri din judetul Ilfov. Ce au declarat autoritatile Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a .

Jador isi face o casa de la zero. Asa va arata locuinta sa de lux

Jador a decis ca este momentul sa faca o schimbare in viata lui. Astfel, artistul urmeaza sa-si construiasca casa in afara Bucurestiului, spunand si cum ar vrea sa arate locuinta sa de lux. Jador isi face o casa de la zero Jador a reusit ca in ultimii ani sa aiba mare succes, astfel ca a .

Care sunt prevederile noului Cod Silvic. Principalele modificari aduse legii

Zilele trecute, presedintele Romaniei a semnat decretul prin care intra in vigoare Noul Cod Silvic. Una dintre schimbarile importante este faptul ca furtul de arbori va intra sub incidenta penala, iar.

Care sunt diferentele dintre lampile led si UV?

Inca de la aparitia manichiurii cu gel, a fost combatuta o anumita situatia daunatoare pentru corpul uman, si anume, faptul ca lampile UV erau razpunzatoare de aparitia unor leziuni pe maini si piele, care in viitor duceau la aparitia unei boli foarte grave.

Avertisment pentru parinti. Care sunt cele mai intalnite simptome ale infectiei cu coronavirus la copii

Cele mai frecvente simptome ale infectiei cu coronavirus la copii sunt oboseala, durerile de cap si febra. Specialistii ii atentioneaza pe parinti ca unii copii pot avea si simptome precumtuse.

Romania, primul loc in UE la numarul mediu de elevi alocat unui invatator. Care sunt cifrele

La nivelul invatamantului primar, in tarile Uniunii Europene sunt 24,5 milioane de elevi si 1,8 milioane de invatatori, potrivit datelor statistice centralizate de Eurostat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )