Libnet.ro
UNICEF

09:01

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Playtech Playtech,
Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si . continuă pe Playtech

Este oficial! Acestia sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia persoanele care au locuit cel putin 30 de ani intr-una din zonele afectate de poluare remanenta, beneficiaza de o reducere a varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, potrivit Digi24.

Avertisment pentru parinti. Care sunt cele mai intalnite simptome ale infectiei cu coronavirus la copii

Cele mai frecvente simptome ale infectiei cu coronavirus la copii sunt oboseala, durerile de cap si febra. Specialistii ii atentioneaza pe parinti ca unii copii pot avea si simptome precumtuse.

Autoritatile au anuntat restrictii de circulatie in Bucuresti, pentru inlocuirea retelei de apa potabila. Iata care sunt cele mai afectate zone

Incepand de astazi, 8 septembrie se vor institui restrictii de circulatie in zona intersectiei bulevardul Iuliu Maniu Bulevardul Vasile Milea, in vederea inlocuirii retelei de apa potabila din Capitala,.

24 de scoli din Capitala incep cursurile exclusiv online. Ludovic Orban atentioneaza

Peste 100 de scoli din 43 de localitati vor incepe scolile in scenariul rosu. 24 de unitati de invatamant in aceasta situatie sunt din Capitala. Iar astazi va incepe distributia celor 82. 000 de tablete achizitionate de Ministerul Educatiei. Ludovic Orban atentioneaza autoritatile sa faca rapid achizitiile pentru ca elevii sa aiba acces pana luni la tehnologia necesara pentru scoala.

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

Autoritatile din Capitala au decis: in 24 de scoli din Bucuresti cursurile se vor face doar online. 595 de unitati de invatamant, incadrate in scenariul galben

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a decis, joi, ca 24 de scoli din Capitala vor incepe noul an scolar cu toti elevii participand la cursuri online. Cinci dintre aceste unitati de.

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Pana la inceperea noului An Scolar 2020-2021, mai sunt exact 4 zile. Cu toate astea, parintii, profesorii si chiar elevii incp nu sunt siguri de nimic. Declaratiile oficialilor continua sa creeze debusolare. Decizia se ia in momentul in care s-a depistat cazul pozitiv in 7 septembrie Ministerul Sanatatii publica in spatiul public o analiza a .

Oamenii de stiinta avertizeaza. Milioane de copii, in pericol. Care sunt diferentele intre simptomele date de gripa si cele de COVID-19

Vesti proaste inainte de inceperea scolii. Medicul Andreea Moldovan vine cu informatii noi, potrivit unui studiu american realizat pe copii. Din pacate, se pare ca odata cu declansarea gripei sezoniere, probabilitatea de a deosebi simptomele cauzate de aceasta si de COVID-19 este destul de mica sau aproape imposibila. Simptomele COVID-19 se identifica cu cele ale .

Peste 100 de scoli din tara, inchise inainte de deschidere. Solutia neasteptata prin care vor ajunge cursurile la copiii unde nu ajunge internetul

Mai mult de 100 de scoli din tara vor functional doar on-line inca din prima zi de la deschidere, ceea ce inseamna ca elevii nu se vor prezenta la cursuri. in unele judete din tara, unde nici internetul nu ajunge, s-a gasit o solutie inedita pentru ca elevii sa intre in posesia cursurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )