Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum faci bani din greselile altora: si-au dublat afacerile cu reparatii de cladiri noi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum faci bani din greselile altora: si-au dublat afacerile cu reparatii de cladiri noi

Compania de consultanta, proiectare si project management in real estate Immpuls si-a dublat afacerile anul trecut, iar pentru 2012 mizeaza pe o stagnare. De unde vine cresterea?. continuă pe Wall-Street Ro

Vrei sa faci bani acasa? Iata 5 idei de afaceri

Daca vrei sa faci bani acasa, sa muncesti pe cont propriu, sa petreci mai mult timp cu familia si sa nu te deplasezi prea mult, s-ar putea sa te gandesti ca e aproape imposibil. Te contrazicem, totusi,.

Nicolas Sarkozy neaga ca ar fi primit bani din partea mostenitoarei gigantului LOreal

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy s-a aparat in fata acuzatiei ca ar fi primit bani din partea mostenitoarei companiei de cosmetice LOreal, Liliane Bettencourt, in cadrul audierii de joi in fata.

Bancile nu scot bani din tara, dar nici nu dau credite.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a dat asigurari ca bancile din Romania nu transfera capital catre mamele din Vest. In acelasi timp insa, cifrele arata ca aceleasi institutii sunt extrem de reticente in a acorda credite mediului privat. Pot sa va spun cu mana pe inima ca ceea ce a eliberat Banca Nationala din banii bancilor comerciale Rezervele Minime Obligatorii - n. r. ) nu s-a dus la bancile-mama, a spus la un seminar pe teme de specialitate Adrian Vasilescu, consilierul .

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )