Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum faci cea mai buna ciorba de cartofi si afumatura. Ingredientul secret care o face mai gustoasa

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai buna ciorba de cartofi si afumatura. Ingredientul secret care o face mai gustoasa

Una dintre ciorbele deloc usoare este cea de cartofi in care folosim afumatura. Ingredientul care da un plus de savoare este tarhonul, un condiment ce da particularitate acestui fel de mancare. continuă pe Adevărul

E OFICIAL: Valentina Pelinel, cea mai BUNA veste primita de la Borcea. Alina Vidican va plange

Valentina Pelinel nu-si mai incape in piele de fericire. Chiar daca a trecut in noul an fara tatal copilului sau aproape, fotomodelul a intrat in 2017 cu cea mai buna veste pe care o.

De ce inceputul de an este cea mai buna perioada pentru schimbari si pentru stabilirea tintelor

Startul unui nou an este, pentru multi, perioada schimbarilor sau cel putin a fixarii obiectivelor. Specialistii sunt de parere ca este o perioada cum nu se poate mai potrivita pentru planificarea anului. Dar nu neaparat una in detaliu, pentru ca este suficienta chiar si trasarea obiectivelor principale pe care vrei sa le atingi. Important este sa nu amani prea mult momentul fixarii tintelor.

Cea mai buna reteta de crap la cuptor

Cand te-ai saturat de carnea de porc si vrei un preparat mai usor, incearca aceasta reteta de crap la cuptor. Este un preparat delicios si sanatos .

Care este cea mai deprimanta zi din 2017: factorii care ne influenteaza starea si cum o putem depasi

Pentru persoanele care prefera sa vada intotdeauna partea plina a paharului, ianuarie este luna in care oamenii isi stabilesc obiective noi, incep o serie de activitati interesante si se supun unui proces de reevaluare in speranta obtinerii unor rezultate optimiste in urmatoarele 12 luni. insa, pentru persoanele mai putin optimiste, ianuarie este cea mai dificila luna a anului.

Cea mai titrata handbalista a Romaniei se retrage definitiv din activitate. A castigat e patru ori Liga Campionilor

La 37 de ani, Cristina Varzaru este cea mai titrata handbalista din romania, vand in palmares patru Ligi ale Campionilor.

Markit: Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate

Economia zonei euro a incheiat anul 2017 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, potrivit datelor publicate miercuri de IHS Markit, dar are in fata un an de incertitudini politice, transmite Bloomberg.

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din 2011 incoace

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, dar are in fata un an de incertitudini politice, potrivit datelor publicate astazi de IHS Markit, citat de Bloomberg.

Ministrul propus al Mediului, Daniel Constantin: Problema cea mai mare a Romaniei sunt deseurile, pentru care nu exista un plan national de gestionare

Ministrul propus al Mediului, Daniel Constantin, a primit, miercuri, avizul favorabil al comisiilor de specialitate din Parlament. La audieri, el a afirmat ca cea mai mare problema a Romaniei sunt deseurile. Totodata, el considera ca in programa scolari ar trebui inclusa colectarea selectiva a deseurilor.

Bloomberg: Energia solara ar putea deveni in 10 ani cea mai ieftina forma de energie din lume

Energia solara costa mai putin decat cea obtinuta din carbune in unele regiuni ale lumii, iar in 10 ani ar putea deveni cea mai ieftina forma de energie la nivel global, relateaza Bloomberg.

Marcel Murgoci, Estinvest Focsani: O sedinta de bun augur, mult mai buna decat marti

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 40,07 milioane de lei 8,86 milioane euro), mai mare decat marti 7,03 milioane euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )