Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce inceputul de an este cea mai buna perioada pentru schimbari si pentru stabilirea tintelor

Adevărul Adevărul,
De ce inceputul de an este cea mai buna perioada pentru schimbari si pentru stabilirea tintelor

Startul unui nou an este, pentru multi, perioada schimbarilor sau cel putin a fixarii obiectivelor. Specialistii sunt de parere ca este o perioada cum nu se poate mai potrivita pentru planificarea anului. Dar nu neaparat una in detaliu, pentru ca este suficienta chiar si trasarea obiectivelor principale pe care vrei sa le atingi. Important este sa nu amani prea mult momentul fixarii tintelor. continuă pe Adevărul

Renuntatul la fumat este cea mai grea rezolutie pentru noul an

Exista un miliard de fumatori in intreaga lume si de aceea nu este de mirare ca rezolutia ce ocupa locul intai la fiecare inceput de an pentru majoritatea fumatorilor este sa renunte la acest viciu.

E OFICIAL: Valentina Pelinel, cea mai BUNA veste primita de la Borcea. Alina Vidican va plange

Valentina Pelinel nu-si mai incape in piele de fericire. Chiar daca a trecut in noul an fara tatal copilului sau aproape, fotomodelul a intrat in 2017 cu cea mai buna veste pe care o.

Indicele Dow Jones a marcat cea mai buna evolutie anuala din 2013 incoace

Wall Street a incheiat tranzactiile de vineri in scadere, investitorii marcand profiturile aduse in 2016 de unele sectoare care au crescut puternic. Principalii indici au inregistrat avansuri anuale puternice, iar indicele Dow Jones a marcat cel mai bun an dupa 2013, transmite MarketWatch.

Cea mai buna reteta de crap la cuptor

Cand te-ai saturat de carnea de porc si vrei un preparat mai usor, incearca aceasta reteta de crap la cuptor. Este un preparat delicios si sanatos .

Terorismul islamist reprezinta cel mai mare test pentru Germania

Cancelarul Angela Merkel a declarat, intr-un mesaj adresat natiunii cu ocazia Anului Nou, ca terorismul islamist reprezinta cea mai mare provocare pentru Germania dupa atentatul sangeros de la targul de Craciun din Berlin, scrie Reuters.

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

Ministrul propus al Mediului, Daniel Constantin: Problema cea mai mare a Romaniei sunt deseurile, pentru care nu exista un plan national de gestionare

Ministrul propus al Mediului, Daniel Constantin, a primit, miercuri, avizul favorabil al comisiilor de specialitate din Parlament. La audieri, el a afirmat ca cea mai mare problema a Romaniei sunt deseurile. Totodata, el considera ca in programa scolari ar trebui inclusa colectarea selectiva a deseurilor.

Markit: Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate

Economia zonei euro a incheiat anul 2017 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, potrivit datelor publicate miercuri de IHS Markit, dar are in fata un an de incertitudini politice, transmite Bloomberg.

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din 2011 incoace

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, dar are in fata un an de incertitudini politice, potrivit datelor publicate astazi de IHS Markit, citat de Bloomberg.

Bloomberg: Energia solara ar putea deveni in 10 ani cea mai ieftina forma de energie din lume

Energia solara costa mai putin decat cea obtinuta din carbune in unele regiuni ale lumii, iar in 10 ani ar putea deveni cea mai ieftina forma de energie la nivel global, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )