Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cum faci cea mai buna tuica fiarta. Ce condimente se adauga si in ce se bea

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai buna tuica fiarta. Ce condimente se adauga si in ce se bea

Tuica are proprietati de vindecare si de prevenire a anumitor afectiuni, cum ar fi gripa si raceala de sezon. Prin fierbere, vaporii calzi de alcool ajuta la dilatarea vaselor capilare si deci la oxigenarea sangelui, iar tuica fiarta scade riscul de a face pneumonie. Reteta adevarata de tuica fiarta o regasim la regretatul maestru gastronom, Radu Anton Roman. continuă pe Adevărul

EVALUARE ARIR: Antibiotice, Banca Transilvania si Nuclearelectrica - cea mai buna comunicare cu investitorii

Antibiotice ATB), Banca Transilvania TLV) si Nuclearelectrica SNN) sunt companiile de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care comunica cel mai bine cu investitorii, performanta evaluata prin indicatorul VEKTOR, dezvoltat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), potrivit rezultatelor prezentate ieri de ARIR, intr-o conferinta de presa.

Cum faci cea mai gustoasa mancare de carne cu arpacas. Reteta unui gastronom celebru

Arpacasul este un produs alimentar obtinut prin decorticarea boabelor de grau, fiind bogat in magneziu, fier, vitamine si proteine. Poate fi folosit cu succes in diverse preparate, de la coliva, la salate, garnituri ori feluri principale.

IN CEA MAI BUNA DINTRE LUMILE POSIBILE, BANCILE SE VOR SUPRAVEGHEA SINGURE Farsa testelor de stres aplicate bancilor din Europa va capata o noua dimensiune

Autoritatea Bancara Europeana EBA) pregateste revizuirea semnificativa a metodologiei si cadrului pentru derularea testelor de stres aplicate institutiilor bancare.

HOROSCOP. O sa primesti o veste buna incepand de maine! Zodiile care vor avea parte de cea mai buna zi din acest an

Se pare ca ziua de maine va fi plina de suprize pentru tine. Va fi o zi plina de optimism si energii pozitive pentru toate zodiile. Fie ca ai parte de o marire de salariu sau ca vei primi o veste importanta de la partenerul tau, aceasta zi va fi una speciala pentru toti nativii. Soarele straluceste pe cerul tuturor si lucrurile arata foarte bine!.

Ludovic Orban: Misiunea Guvernului este de a face scoala mai buna pentru viitorul Romaniei

Misiunea Guvernului este de a face scoala mai buna pentru viitorul Romaniei, iar interventiile guvernamentale trebuie concentrate pe cateva directii principale identificate in cadrul proiectului Romania Educata, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, miercuri, la conferinta Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, organizata de Administratia Prezidentiala.

Vremea in luna februarie. Cea mai secetoasa si calduroasa luna a fost in 2019

Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie, arata meteorologii. Din punct de vedere al temperaturilor, cea mai calduroasa, dar, totodata, si cea mai secetoasa luna februarie a fost cea din anul anterior.

Imaginile sunt infioratoare. Cum s-a simtit cutremurul in cea mai afectata zona din Romania VIDEO

Cutremurul produs noaptea trecuta in Romania a fost filmat cu camera de supraveghere aflata in Targu Trotus, din Bacau, una dintre zonele unde seismul s-a simtit cel mai tare. Reamintim ca seismul a avut magnitudinea de 5,2 pe Richter si a avut loc la ora 3: 26 dimineata, in zona Vrancea, la o adancime de 121 .

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o .

Unde se va construi cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Cum arata proiectul

In vara acestui an, la Pitesti vor incepe lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Sala va fi construita de o firma din Sibiu, aceeasi ce a realizat si Cluj Arena si stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2022.

Sfatul medicilor: cum iti poti feri copiii de gripa. Autoritatile recomanda cea mai sigura metoda

Raceala si gripa le pot veni de hac celor mici mult mai usor, fata de adulti. De aceea, parintilor le este recomandat ca in aceasta perioada sa tina cont de cateva sfaturi simple, pentru a preveni problemele de sanatate. Copiii au nevoie de o atentie speciala in sezonul de gripa si pot fi tinuti departe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )