Libnet.ro
UNICEF

20:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 5 DECEMBRIE Banca Transilvania, locul al doilea in topul rentabilitatilor BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 5 DECEMBRIE Banca Transilvania, locul al doilea in topul rentabilitatilor BVB

Actiunile Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), au marcat un avans de 4,81%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 28 noiembrie - 5 decembrie, clasandu-se astfel pe pozitia secunda in topul randamentelor de la bursa locala, in perioada mentionata, in contextul aprecierilor generalizate ale principalilor indici bursieri. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 NOIEMBRIE - 4 DECEMBRIE Zentiva, cel mai rentabil emitent de la BVB

Inregistrand un salt al cotatiei de 7,53%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 27 noiembrie - 4 decembrie, titlurile Zentiva SCD) au urcat pe prima pozitie in topul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Traian Basescu: Cel mai bun moment pentru motiune a trecut (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca, din punctul sau de vedere, a trecut cel mai bun moment pentru ca opozitia sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Distanta e.

Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa.

Ianis Hagi, cel mai bun jucator din Liga 1 in 2018

Cifrele sunt de partea lui Ianis Hagi cand vine vorba de productivitatea din teren in acest an calendaristic.

Marea moarte: ncalzirea rapida a cauzat cel mai mare eveniment de extinctie

Incalzirea globala rapida a provocat cel mai mare eveniment de disparitie din istoria Pamantului, care a sters marea majoritate a animalelor marine si terestre de pe planeta, au descoperit oamenii de stiinta, relateaza The Guardian.

Am 25 de ani si intr-o zi m-am trezit cu mama celui mai bun prieten al meu in fata usii. Era distrusa, plangea in hohote. Am luat-o in brate si apoi cel mai dement lucru din lume s-a intamplat

Un cititor al publicatiei britanice The Sun are mari probleme. Am 25 de ani si o stiu pe mama celui mai bun prieten al meu de-o viata, dar nu m-am gandit niciodata la ea in alti termeni. Pentru mine era.

Discursul emotionant al unui campion: Ce a declarat Luka Modrici dupa ce a devenit cel mai bun fotbalist al lumii

Pentru prima data din 2008 incoace, Balonul de Aur a fost castigat de un alt fotbalist in afara de Ronaldo sau Messi.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani

Indicele global al preturilor produselor alimentare a coborat in luna noiembrie 2018 la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani si jumatate, ca urmare a scaderii preturilor uleiurilor vegetale, lactatelor si cerealelor, a anuntat, ieri, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), informeaza Reuters.

SFANTUL NICOLAE. De ce este SFANTUL NICOLAE cel mai popular dintre sfintii de la noi

Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut si mai iubit sfant al Bisericii noastre. Este cinstit pe 6 decembrie. Sfantul Nicolae s-a nascut in jurul anului 270, in localitatea Patara, din parinti.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 23.000 de gospodarii

Ferratum Oyj Ferratum) a derulat cu succes cea de-a noua editie consecutiva a barometrului international. Barometrul de Craciun a analizat planurile consumatorilor din perioada sarbatorilor de iarna si a fost realizat in peste 23. 000 de gospodarii din 19 tari, lucru ce il transform in cel mai mare studiu realizat pana acum de Ferratum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )