Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum faci cel mai bun vin fiert. Trei retete exotice care fac bautura delicioasa: ce condimente se adauga si cat se tine pe foc

Adevărul Adevărul,
Cum faci cel mai bun vin fiert. Trei retete exotice care fac bautura delicioasa: ce condimente se adauga si cat se tine pe foc

Una dintre cele mai vechi bauturi alcoolice din lume devine un medicament natural, daca este consumat cu moderatie. Mai ales iarna, vinul fiert este una dintre bauturile preferate ale romanilor. continuă pe Adevărul

Neymar, la 28 de ani - Cine este cel mai bun jucator din istorie si cum vede viitorul Braziliei

Neymar a implinit miercuri 28 de ani, iar FIFA a publicat pe site-ul oficial un interviu special cu brazilianul. Starul celor de la PSG a vorbit despre ce a insemnat ratarea Copei America pentru el, dar si despre cum vede actuala echipa a Braziliei. A precizat care este cel mai bun jucator din istorie din punctul sau de vedere si l-a laudat pe Kylian Mbappe, coechipierul sau de la campioana Frantei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 IANUARIE - 4 FEBRUARIE Topul randamentelor de la BVB, ocupat de emitenti cu lichiditate redusa

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 28 ianuarie - 4 februarie, este ocupat de emitenti care au o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noas-tra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 IANUARIE - 3 FEBRUARIE Vrancart - printre performerii de la BVB

Sustinute de achizitia realizata de Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, care in data de 28 ianuarie au cumparat aproape 17% din Vrancart VNC), actiunile producatorului de hartie, carton si ambalaje din Adjud au marcat un randament de 1,96%, in perioada 27 ianuarie - 3 februarie, in raport cu moneda euro, ceea ce plaseaza titlurile companiei pe treapta a treia in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Gheorghe Hagi, despre fiul Ianis: Sunt bucuros ca joaca. I-am spus ca tot ce i se intampla il va face mai bun

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune ca este bucuros ca fiul sau, Ianis, joaca la noua lui echipa de club, Glasgow Rangers, considerand ca acesta este lucrul cel mai important pentru un jucator tanar. El i-a transmis lui Ianis ca tot ceea ce i se intampla ii va face mai bun.

HOROSCOP. CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 7 FEBRUARIE 2020. E cel mai important moment din viata berbecilor

Iata pentru VINERI 7 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

VIDEO Ianis Hagi are Scotia la picioare: Primul meci ca titular la Rangers, primul gol! A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi i-a oferit tatalui sau cadoul perfect in ziua in care acesta a implinit 55 de ani: a fost titular in partida Rangers - Hibernian si a inscris golul victoriei formatiei sale!.

Daniel Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este statul, nu este colegul de breasla

Atragerea si retinerea angajatilor erau proceduri mult mai simple in urma cu cativa ani pe piata HORECA, cand competitia era mai redusa, iar raportul dintre angajatii din sectorul privat versus cel public s-a schimbat, iar statul a devenit cel mai mare.

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

Topul bogatilor din Ligue 1 - Neymar, lider detasat; Thomas Tuchel, cel mai bine platit antrenor

LEquipe a anuntat care sunt cel mai bine platiti jucatori din Ligue 1 si care sunt salariile antrenorilor din campionatul Frantei. Deloc surprinzator, PSG este lider la toate capitolele. Top 10 al celor mai bine platiti fotbalisti este format in totalitate din jucatori de la campioana Frantei, in frunte cu Neymar. De asemenea, Thomas Tuchel este antrenorul cu cel mai mare salariu din Ligue 1.

Ninsori ca pe vremuri, in Romania. Unde este cel mai mare strat de zapada, de aproape 150 centimetri

Cel mai mare strat de zapada din tara masurat la o statie meteo este de 141 de centimetri, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit meteorologilor sibieni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )