Libnet.ro
UNICEF

23:45

Daniel Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este statul, nu este colegul de breasla

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este statul, nu este colegul de breasla

Atragerea si retinerea angajatilor erau proceduri mult mai simple in urma cu cativa ani pe piata HORECA, cand competitia era mai redusa, iar raportul dintre angajatii din sectorul privat versus cel public s-a schimbat, iar statul a devenit cel mai mare. continuă pe Wall-Street Ro

Ninsori ca pe vremuri, in Romania. Unde este cel mai mare strat de zapada, de aproape 150 centimetri

Cel mai mare strat de zapada din tara masurat la o statie meteo este de 141 de centimetri, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit meteorologilor sibieni.

Radu Tudor: Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate

Jurnalistul Radu Tudor considera ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate, subliniind ca daca acestea au loc in luna mai sau iunie PNL se afla inca pe cai mari, insa daca acestea vor fi in noiembrie liberalii s-ar putea sa aiba probleme.

Euroins, cel mai mare asigurator RCA din tara, amendat cu 100.000 de lei pentru nereguli la efectuarea despagubirilor

Conducerea ASF a decis joi sanctionarea Euroins, cel mai mare asigurator RCA, cu amenda in valoare de 100. 000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale la instrumentarea dosarelor de dauna, a anuntat joi autoritatea de supraveghere. Decizia vine dupa ce luna trecuta Confederatia transportatorilor auto COTAR) a amenintat cu organizarea unui protest de amploare pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii legii la plata despagubirilor de catre Euroins pe piata RCA.

Marcel Ciolacu, inainte de consultarile cu Iohannis: PSD si Pro Romania au numarul cel mai mare de parlamentari conturat in jurul unei singure propuneri de premier

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat joi, inaintea consultarilor cu Iohannis, ca PSD si Pro Romania merg cu propunerea de premier Remus Pricopie. Ciolacu a mai spus ca cele doua partide au cel mai mare numar de parlamentari conturat in jurul unei singure propuneri.

Pierderi de 236 milioane dolari pentru cel mai mare grup bancar japonez

Rezultatul negativ este primul din ultimul deceniu, pentru banca Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. MUFG), cea mai mare banca din Japonia dupa valoarea activelor, a raportat pierderi nete pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, incheiat in decembrie 2019, rezultatul negativ fiind primul din ultimul deceniu pentru institutia de credit, conform Reu-ters.

Radu Banciu: Victor Ponta este cel mai mare mincinos postdecembrist din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia politica actuala, in conditiile in care Pro Romania s-a alaturat motiunii de cenzura depuse de PSD si UDMR,.

Trump: Soleimani a fost cel mai mare macelar al regimului iranian, un monstru. Mesajul nostru pentru teroristi este clar

Presedintele american Donald Trump a mentionat, in cadrul discursului pentru Starea natiunii, despre asasinarea lui Qassem Soleimani, comandantul iranian ucis la 3 ianuarie, in Bagdad, Irak.

Coronavirusul afecteaza cel mai mare targ de smartphone-uri din lume

Doi producatori importanti de echipamente mobile si telefoane au anuntat ca nu vor onora editia din acest an a Mobile World Congress din cauza coronavirusului.

Topul bogatilor din Ligue 1 - Neymar, lider detasat; Thomas Tuchel, cel mai bine platit antrenor

LEquipe a anuntat care sunt cel mai bine platiti jucatori din Ligue 1 si care sunt salariile antrenorilor din campionatul Frantei. Deloc surprinzator, PSG este lider la toate capitolele. Top 10 al celor mai bine platiti fotbalisti este format in totalitate din jucatori de la campioana Frantei, in frunte cu Neymar. De asemenea, Thomas Tuchel este antrenorul cu cel mai mare salariu din Ligue 1.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3365 seconds )