Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum faci lipii ca ale bunicii. Cea mai usoara reteta pentru un aperitiv delicios

Adevărul Adevărul,
Cum faci lipii ca ale bunicii. Cea mai usoara reteta pentru un aperitiv delicios

O reteta simpla de lipii, asa cum se faceau pe vremea bunicii, usor de preparat si deosebit de gustoase pot fi descoperite si astazi in bucataria gospodinelor din Moldova. Cu ingrediente simple, asa cum erau gatite odinioara la tara, lipiile sunt un deliciu. continuă pe Adevărul

Bilantul primelor 100 de zile ale Guvernului Tudose. Romania ar avea cea mai mare crestere economica din UE

Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana la cresterea economica, tara noastra a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 5,9%, cea mai mare din Uniunea Europeana, iar in al doilea trimestru cresterea a fost de 6,1% pe serie bruta.

A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru cea mai mare lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani

A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru proiectarea si executia Podului suspendat peste Dunare in zona Braila, cea mai mare lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani. Potrivit.

Cum arata cea mai mare imagine facuta pana acum in Romania, prin combinarea a 1.400 de cadre: Calculatorul lucra zi si noapte

Cea mai mare imagine panoramata din Romania surprinde unul dintre cele mai interesante masive muntoase din tara noastra si a fost realizata prin combinarea a peste 1. 400 de imagini.

Vladimir Putin: Cea mai mare greseala a Rusiei a fost ca a avut prea multa incredere in Occident

Cea mai mare greseala a Rusiei in ultimii 15 ani a fost ca a avut prea mare incredere in Occident, a declarat joi presedintele Vladimir Putin, in cadrul unei intalniri cu savanti care a avut loc la Soci, scrie Reuters.

FOTO A fost construita cea mai mare si moderna sera din Romania. Rosii ca in Olanda, produse in judetul Timis: Totul este computerizat

La iesiera din localitatea timiseana Biled la 30 de kilometri de Timisoara), a fost pusa pe picioare cea mai mare si totodata cea mai moderna sera din Romania.

FOTO A fost inaugurata cea mai mare si moderna sera din Romania. Rosii ca in Olanda, produse in judetul Timis: Totul este computerizat

La iesirea din localitatea timiseana Biled la 30 de kilometri de Timisoara), a fost pusa pe picioare cea mai mare si totodata cea mai moderna sera din Romania.

Raluca Turcan: Fix cand la Bucuresti sosea cea mai ampla misiune economica americana, ministrul PSD al Finantelor anunta o taxa suplimentara de 2%

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, critica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, taxa de solidaritate de 2% anuntata de Guvern, afirmand ca PSD intampina investitorii straini cu taxe suplimentare in loc de Bun venit. Ea mentioneaza ca, fix in in ziua in care la Bucuresti sosea cea mai ampla misiune economica americana, din care fac parte companii cu cifre de afaceri de ordinul sutelor de miliarde de dolari, ministrul PSD al Finantelor anunta o taxa suplimentara de 2%.

Presa internationala, despre Romania: Cea mai rapida crestere economica din Europa s-ar putea indrepta catre probleme

Economia Romaniei inregistreaza cea mai rapida crestere din Europa, iar inclinatia spre consum poate fi motivul principal al acestui lucru, subliniaza intr-o analiza de prima pagina.

Ea este cea mai tanara persoana diagnosticata cu cancer la san. Cum a aflat cumplita veste

O fetita din Utah, Statele Unite, a fost desemnata cea mai tanara persoana diagnosticata cu cancer la san. Cum luna octombrie este luna internationala a luptei impotriva cancerului la san, familia fetitei a hotarat.

imbunatatirea conectivitatii in statele dunarene, cea mai mare prioritate

Comisarul pentru politica regionala, Corina Cretu a declarat astazi ca cea mai mare prioritate in regiunea dunareana este o conectivitate imbunatatita, cuprinzand transportul terestru si navigabilitatea, informeaza reprezentanta Comisiei Europene in tara noastra prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )