Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum sa faci sport acasa, folosind Xbox One, si cat de buna e iPad Air 2

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci sport acasa, folosind Xbox One, si cat de buna e iPad Air 2

Emisiunea PLAYTECH a ajuns la episodul sase. in noua editie, de la 13. 20 pe Prima TV, vedetele au facut sport folosind Xbox One si oamenii au putut afla cat de utila este iPad Air 2. continuă pe Adevărul

Emisiunea PLAYTECH Testam iPad Air 2 si facem sport folosind Xbox One si Kinect

In emisiunea PLAYTECH de astazi, duminica2 noiembrie 2014, am adus iPad Air 2 pe micile ecrane si am facut sport folosind o consola video. Iata ce ai putut sa vezi pe Prima TV incepand cu ora 13. in episodul sase pentru emisiunea PLAYTECH i-am adus in studio pe Diana Bart si Alex Constantin, prezentatorii emisiunii Click!. Pentru ei am instalat o consola Xbox One cugadgetulKinect, care urmareste miscarile utilizatorilor, si am pornit o sesiune intensa de fitness. Poti anulaabonamentul la [].

Emisiunea PLAYTECH Xbox One ne face sa transpiram si iPad Air 2 ne uimeste

Emisiunea PLAYTECH de duminica, 2 noiembrie, aduce iPad Air 2 pe micile ecrane. Cea mai subtire tableta din istorie vine la Prima TV, la ora 13. in episodul sase, in emisiunea PLAYTECH, sunt invitati Diana Bart si Alex Constantin, prezentatorii emisiunii Click!. Am pregatit pentru ei o consola Xbox One cu senzor Kinect si o sesiune intensa de fitness. Aflati cum puteti sa renuntati la abonamentul la sala si sa aveti parte de un antrenament complet chiar in sufragerie,. in [].

Xbook Duo combina combina un Xbox 360 si un Xbox One intr-un pachet [VIDEO]

Amatorii de gaming pe Xbox 360 si Xbox One vor fi exaltati sa afle ca exista un gadget similar cu un notebook care le combina pe amandoua, Xbook Duo. Desi nu este prima oara cand vedem o consola integrata intr-un pachet cat de cat portabil, creatia de mai sus cu numele de Xbook Duo este prima care reuseste sa ascunda intr-un singur pachet un Xbox 360 si un Xbox One. Nu de alta, dar Xbox One nu suporta compatibilitatea inapoi [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )