Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emisiunea PLAYTECH Xbox One ne face sa transpiram si iPad Air 2 ne uimeste

Playtech Playtech,
Emisiunea PLAYTECH Xbox One ne face sa transpiram si iPad Air 2 ne uimeste

Emisiunea PLAYTECH de duminica, 2 noiembrie, aduce iPad Air 2 pe micile ecrane. Cea mai subtire tableta din istorie vine la Prima TV, la ora 13. in episodul sase, in emisiunea PLAYTECH, sunt invitati Diana Bart si Alex Constantin, prezentatorii emisiunii Click!. Am pregatit pentru ei o consola Xbox One cu senzor Kinect si o sesiune intensa de fitness. Aflati cum puteti sa renuntati la abonamentul la sala si sa aveti parte de un antrenament complet chiar in sufragerie,. in []. continuă pe Playtech

Xbook Duo combina combina un Xbox 360 si un Xbox One intr-un pachet [VIDEO]

Amatorii de gaming pe Xbox 360 si Xbox One vor fi exaltati sa afle ca exista un gadget similar cu un notebook care le combina pe amandoua, Xbook Duo. Desi nu este prima oara cand vedem o consola integrata intr-un pachet cat de cat portabil, creatia de mai sus cu numele de Xbook Duo este prima care reuseste sa ascunda intr-un singur pachet un Xbox 360 si un Xbox One. Nu de alta, dar Xbox One nu suporta compatibilitatea inapoi [].

iPad Mini 3 trece prin test de hipster si antiglont [VIDEO]

Ca de fiecare data dupa o lansare importanta, cei de la RatedRR abia au asteptat sa spulbere in slow motion noile tablete Apple, iPad Air 2 si iPad Mini 3. intr-o perioada in care in care ritmul global de lansare al gadgeturilor portabile a explodat, cei de la Apple se rezuma la a lansa doua iPhone-uri si doua iPad-uri in fiecare an. Din pacate, ca de obicei, imediat dupa lansare, respectivele gadgeturi sunt supuse mai multor teste extreme. in acest [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )