Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum faci suc de rosii pentru la iarna. Cea mai simpla reteta

Playtech Playtech,
Cum faci suc de rosii pentru la iarna. Cea mai simpla reteta

Suc de rosii pentru iarna, preparat dupa o reteta simpla, clasica, fara conservanti si fara zahar. Poate fi folosit in ciorbe, tocanite si felurite preparate. Reteta de suc de rosii pentru iarna Ingrediente 10 kg de rosii Sare Doua pahare cu apa Frunze de dafin, de telina, busuioc, patrunjel, marar optional) Mod de preparare Spalati . continuă pe Playtech

Ford investeste 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai moderna fabrica

Producatorul auto american Ford Motor va construi cea mai moderna fabrica a sa, unde va fi produsa noua generatie a camionetei F-150 cu ajutorul robotilor, dupa o investitie de 700 de milioane de dolari, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres.

Cum se pun corect muraturile asortate la borcan pentru iarna. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Muraturile asortate se pun in general in borcane mari, apoi iarna, cand acestea se deschid, se pastreaza in camara rece si se mentin foarte bine. Ele se pot face si la putina sau butoias de plastic. Cum se pun corect muraturile asortate la borcan pentru iarna Cat priveste proportiile legumelor asortate, acestea difera in functie .

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Pro TV primeste cea mai grea lovitura. Vestea de ultima ora: ce intampla si cu o vedeta a postului

E panica in televiziunea din Pache Protopopescu. Filmarile pentru serialul Vlad, unul dintre cele mai indragite seriale, au fost sistate din cauza unor suspiciuni de coronavirus. Pro TV primeste cea mai grea lovitura Astfel, printre cei care ar fi fost depistati pozitiv s-ar numara si actorul principal din Vlad. Conform cancan. ro, filmarile noului sezon al .

Cum arata acum si ce face la 19 ani, cea mai frumoasa fetita din lume. Nu mai e blonda si nu ai fi zis ca va arata asa la adolescenta

Cand avea 4 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa fetita din lume, gratie acestei fotografii, care a facut inconjurul lumii. Se intampla in 2005 si a fost remarcata gratie unei defilari pentru Jean Paul Gaultier.

Cola si jocuri de societate: O femeie de 117 ani a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia

O femeie japoneza in varsta de 117 care are o slabiciune pentru sucuri carbogazoase si ciocolata a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia, relateaza The Guardian.

TOP 5 activitati pentru tine si cea mai buna prietena!

Timpul petrecut alaturi de prietena ta este mereu distractiv, mai ales cand va povestiti una alteia .

Cea mai batrana dominatoare din lume are 90 de ani, a fost initiata in sadomasochism de sotul ei si a avut un Contract de prostitutie conjugala

Cea mai batrana dominatoare din lume, Catherine Robbe-Grillet, implineste peste trei zile 90 de ani si are o poveste de viata care face ca Fifty Shades of Grey sa para un film Disney. A fost initiata in sadomasochism de sotul ei, scriitorul si regizorul francez Alain Robbe-Grillet, un sadic declarat, a scris carti pe aceasta tema si spune ca nu ia niciodata bani pentru sesiunile sale.

Studentii Universitatii Spiru Haret beneficiaza de cea mai puternica platforma de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseste, inca din 2006, cea mai performanta platforma educationala din lume. Liderul indisputabil in domeniul E-learning esteplatforma Blackboard, dezvoltata de cea mai puternica institutie mondiala, in domeniul serviciilor si tehnologiei educationale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

Primetime Emmy 2020 - Zendaya, desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic. Vezi si lista celorlalte premii acordate

Zendaya a fost desemnata cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial dramatic, gratie interpretarii sale din productia de televiziune Euphoria, in cadrul celei de-a 72-a editii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, desfasurata duminica seara la Los Angeles, relateaza AFP, citata de Agerpres. La aceasta categorie au mai concurat actritele Jennifer Aniston The Morning Show), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark) si Sandra Oh Killing Eve).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )