Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Cum a fentat Microsoft bugetul SUA cu cel putin 6,5 miliarde dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum a fentat Microsoft bugetul SUA cu cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat. continuă pe Wall-Street Ro

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari. Ce manevre fiscale a folosit compania

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de dolari, transmiteBloomberg.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, relateaza sursele depresa.

SUA: Un barbat a luat cel putin un ostatic in Pittsburgh si afirma ca are o bomba

Un barbat, care spune ca are o bomba intr-un rucsac, a luat ostatic cel putin o persoana intr-un imobil din Pittsburgh Pennsylvania, estul Statelor Unite), vineri dimineata, anunta FBI, preluat de AFP.

Tragedie la 7.000 de metri deasupra nivelului marii. O avalansa uriasa a inghitit cel putin 11 persoane, iar alti 38 de oameni sunt disparuti

Tragedie pe unul dintre cei mai inalti munti ai lumii! Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata si alti 38 sunt si la acest moment disparuti, in urma unei avalanse puternice de pe muntele Manaslu din.

Siria. Cel putin 11 soldati au fost ucisi in violentele de sambata din zona Alep

Cel putin 11 soldati sirieni au fost ucisi sambata in violentele din zona Alep, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, transmite AFP. De asemenea, cel putin cinci rebeli si-au pierdut viata.

Atentat in sudul Thailandei, cel putin cinci morti si aproape 40 de raniti

Cel putin cinci persoane au murit si aproape 40 au fost ranite vineri dupa explozia unei masini capcana intr-o piata din sudul extrem al Thailandei, unde o rebeliune separatista s-a soldat cu mii de morti in ultimii opt ani, au anuntat oficialii locali, citati de AFP.

Un tir romanesc a fost lovit de un tren , in Italia. O persoana a murit si cel putin 10 au fost ranite

O persoana a murit si cel putin zece au fost ranite dupa ce un tir inmatriculat in Romania a fost lovit de un tren, in sudul Italiei. in urma impactului, trenul a deraiat si mai multe persoane aflate la bord.

GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Citeste si: Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti.

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti. In curs de actualizare.

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )