Libnet.ro
UNICEF

08:01

Cum a fost filmat un barbat din Romania. Toata lumea rade de el VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum a fost filmat un barbat din Romania. Toata lumea rade de el VIDEO

Un barbat a fost filmat luni pe o strada din Focsani imbracat in lenjerie intima de dama, cu sutien si bikini de culoare rosie, scrie ziaruldevrancea. Imaginile au fost filmate de un tanar in zona. continuă pe Antena3

Protocol pentru predarea religiei in scoli, semnat intre Ministerul Educatiei si Biserica Crestinadupa Evanghelie din Romania - Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie

Ministerul Educatiei,Biserica Crestinadupa Evanghelie din Romania-Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie si Secretariatul de Stat pentru Culte au semnat astazi un protocol de colaborare, care vizeaza predarea religiei in scoli.

Alerta cu bomba pe stadionul lui Sahtior. Toata lumea, evacuata!

Stadionul echipei Sahtior Donetk, Donbass Arena, pe care in prezent primesc ajutor medical ranitii din conflictul din estul Ucrainei, a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba.

Ce au facut doi bucuresteni in trafic. Toata lumea a ramas interzisa

Filmuletul a fost postat pe Facebook de Sorin Bunea. Conform acestuia, incidentul a avut loc pe Barbu Vacarescu, aproape de intersectia cu Glinka Mihail Ivanovici, scrie b365. ro. Era balamuc in intersectia cu.

Dan Helciug a lasat pe toata lumea fara cuvinte

Nonconformismul lui Dan Helciug a atins cote maxime miercuri seara, la un eveniment monden. Cantaretul a reusit sa se dea in stamba, incalcand atat codul vestimentar, cat si pe cel al conduitei, scrie cancan. ro. Toata.

Transformare incredibila a Andreei Antonescu. A surprins pe toata lumea

In cadrul celei de-a patra editii din sezonul VIII de la Te cunosc de undeva!, Andreea Antonescu a cantat melodia interpretata de Leona Lewis - Bleeding Love. Detalii pe.

Faze tari: El este primul om care va trai vesnic?; Face mai multi bani daca posteaza un selfie decat in patru zile de munca; El e cel mai viril barbat din lume! Are 100 de copii

Nu e gluma! Locuri din lume unde moartea este interzisa. Omenirea a incercat dintotdeauna sa desluseasca misterul mortii, multi au fost cei care au incercat sa o pacaleasca, dar la un moment dat aceasta tot i-a ajuns din urma. Cercetatorii americani construiesc o gradina zoologica inghetata, pentru a salva speciile pe cale de disparitie. Centrul de Biostiinta Regenerativa din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologica inghetata.

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

Peste 10.000 de persoane la slujba de sfintire a celei mai mari catedrale din Romania

Peste 10. 000 de persoane au participat, duminica, la slujba de sfintire a Catedralei Nasterea Domnului din Suceava, a carei constructie a inceput in urma cu 25 de ani si pentru care a fost alocata de la.

Politia Romana e pe urmele lui. Interviu cu cel mai cautat criminal din Romania. Ce conditii pune pentru a se preda

Intreaga Politie Romana e pe urmele lui Vasile Miron, iar poza lui si cazierul lui apar zilnic in buletinele de stiri. E principalul suspect in cazul uciderii baietelului de 10 ani din satul Covasna.

Prognoza UE: An dezastruos pentru agricultura din Romania

Recolta de cereale a Romaniei s-a prabusit in 2015 cu 25%, arata estimarile expertilor de la Bruxelles. Tara noastra a avut cea mai mare scadere din Uniunea Europeana. Productia de porumb este anul acesta cu o treime mai mica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )