Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum au fost mobilizati tinerii din PSD pe Facebook dupa discursul lui Tudorel Toader: Cod rosu! Postati orice care sa dilueze mesajele Rezist

Adevărul Adevărul,
Cum au fost mobilizati tinerii din PSD pe Facebook dupa discursul lui Tudorel Toader: Cod rosu! Postati orice care sa dilueze mesajele Rezist

Un colaj de mesaje de pe grupul TSD Tulcea, de pe WhatsApp, arata initiativa tinerilor social-democrati de a se mobiliza pe Facebook pentru contracararea mesajelor de sustinere a Laurei Codruta Kovesi dupa discursul ministrului Justitiei Tudorel Toader prin care acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA. continuă pe Adevărul

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

I-a marturisit ceva iubitului sau, dar a fost data jos din avion. Este jenant sa fie necesar sa explici astfel de lucruri

Un cuplu a fost dat afara din avion, chiar inainte ca acesta sa decoleze, dupa ce un membru al echipajului a auzit o discutie dintre tineri. Cuplul a spus ca o stewardesa a auzit cand Beth s-a plans de dureri.

Elena Udrea, din nou mama dupa ce va naste gemeni?

Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, dupa ce a urmat tratamente de fertilizare in vitro, iar iubitul ei spune ca este posibil sa mai urmeze alti copii dupa aceasta nastere. Iata ce declara.

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

incepe judecarea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, dupa aproape 28 de ani de la evenimente (VIDEO)

UPDATE:La sosirea la Curtea Militara de Apel, unde se desfasoara termenul, Virgil Magureanu a fost intampinat de huiduieli de cateva zeci de persoane prezentate in fata institutiei. Acesta a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )