Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum a fost motivata liberarea cu doi ani mai devreme a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui

Adevărul Adevărul,
Cum a fost motivata liberarea cu doi ani mai devreme a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui

Magistratii Judecatoriei Vaslui au motivat hotararea prin care au dispus liberarea conditionata a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui, instanta aratand ca are convingerea ca tanarul poate fi redat societatii cu doi ani inainte de executarea integrala a pedepsei. continuă pe Adevărul

Inundatiile au mai facut o victima! O fetita de doi ani a murit inecata in apade ploaie

O fetita de doi ani a murit, duminica dupa-amiaza, inecata intr-un vas folosit pentru a capta apa de ploaie. Tragedia a avut loc in localitatea Carja, judetul Vaslui, cand fetita se juca prin curtea.

Dolj: Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri

Un copil din localitatea Cosoveni, judetul Dolj, in varsta de doi ani, a cazut, duminica, intr-o fantana, care are o adancime de peste 15 metri. La fata locului au fost mobilizate de urgenta o autospeci.

Copil de doi ani, salvat de pompieri dintr-o fantana

Copilul in varsta de doi ani care a cazut duminica dimineata intr-o fantana in localitatea Cosoveni din judetul Dolj a fost recuperat in viata de salvatori, a informat Inspectoratul General pentru.

Un copil de doi ani a cazut in fantana din curtea casei, la 15 metri adancime

Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana din curtea casei, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Micutul a fost pana la urma recuperat si dus la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Cum a luptat Stefan cel Mare timp de doi ani pentru a recupera Cetatea Hotinului. Miza: vama cea mai bogata a tarii

Stefan cel Mare a asediat timp de doi ani de zile Cetatea Hotinului, obligandu-i, in cele din urma, pe polonezi, la data de 4 aprilie 1459, sa incheie un tratat de pace in urma caruia cetatea a reintrat in posesia moldovenilor.

Fiica lui Iosif Rotariu, cercetata dupa ce ar fi agresat un copil de doi ani la cresa privata a familiei

Fiica de 33 de ani a fostului fotbalist Iosif Rotariu este cercetata pentru purtare abuziva, lovire si alte violente, dupa ce a agresat o fetita de doi ani la cresa privata a familiei unde lucreaza. Fostul fotbalist spune ca fiica sa are diabet si se afla in stare de hipoglicemie in momentul incidentului.

Declin dramatic al populatiei scolare. Romania are cu 64.000 de elevi mai putin fata de acum doi ani

Conform datelor publicate de Institutul National de Statistica, numarul populatiei scolare in anul scolar 2017-2018 a scazut cu 18. in anul precedent, scaderea a fost de 45.

Coreea de Sud: Doi ani de nchisoare pentru angajatorii care si obliga muncitorii sa lucreze peste program

Angajatorii din Coreea de Sud care isi obliga angajatii sa lucreze mai mult de 52 de ore pe saptamana vor face 2 ani de inchisoare sau vor primi o amenda de 17. 960 dolari, incepand de astazi, informeaza The Korea Herald.

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, sub control judiciar dupa ce a lovit un copil de doi ani de la cresa unde lucra. Ea l-a prins de mna sau l-a mpins, iar cel micut are acum fractura de femur

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu este cercetata sub control judiciar, dupa ce politistii au intocmit pe numele ei dosar penal pentru purtare abuziva, lovire sau alte agresiuni, in urma sesizarii facute de mama unui copil care ar fi fost lovit in timp ce era la cresa.

Alex Velea are o relatie SPECIALA cu fiica Antoniei. Cum au fost SURPRINSI cei doi (FOTO)

Antonia si Alex Velea au mers in Italia la fiica artistei, Maya. Fetita Antoniei se simte in largul ei alaturi de Velea si se inteleg impreuna de minune, fapt demonstrat de ipostazele in care au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )