Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum a fost sarbatorita in Piata Victoriei arestarea lui Liviu Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Cum a fost sarbatorita in Piata Victoriei arestarea lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Liviu Dragnea a scos, din nou, oamenii in strada, de aceasta data, din spatele gratiilor, arataB1 TV. Dupa arestarea fostului lider PSD, peste o mie de oameni s-au adunat in Piata Victoriei. continuă pe B1

VIDEO FOTO in jur de 1.300 de oameni au manifestat in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Aproximativ 1. 300 de persoane au participat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice, sub titlul Sarbatoarea Primei Victorii, dupa ce seful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova. Manifestantii au adus sampanie si confetti si au cantat Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e si Multi ani traiasca.

VIDEO Peste 1.000 de oameni manifesteaza in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. 50: Aproximativ 1. 300 de manifestanti in Piata Victoriei la aceasta ora, potrivit reporterului HotNews. ro. Ce mai striga ei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e, Proasta satului e in fruntea statului sau Diaspora, diaspora20. 46: Uniti putem sa-nvingem un sistem - striga manifestantii20. 40: Lumea canta Multi ani traiasca. S-a desfacut si o sticla de sampanie20. 32: Peste 1. 000 de manifestanti in Piata. Multimea striga Victorie!. Se arunca cu confetti. 20:20 Moment tensionat dupa ce un sofer s-a oprit in Piata Victoriei, s-a urcat pe capota masinii si a salutat multimea. in jurul sau au aparut imediat doua motociclete ale Politiei.

VIDEO FOTO Circa 1.300 de oameni manifesteaza in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. 08: Se striga Anticipate, anticipate si Demisia, demisia21. 03: Ca de obicei, la 9 fix, manifestantii au intonat imnul si au aprins luminile telefoanelor20. 50: Aproximativ 1. 300 de manifestanti in Piata Victoriei la aceasta ora, potrivit reporterului HotNews. ro. Ce mai striga ei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e, Proasta satului e in fruntea statului sau Diaspora, diaspora20. 46: Uniti putem sa-nvingem un sistem - striga manifestantii20. 40: Lumea canta Multi ani traiasca. S-a desfacut si o sticla de sampanie20. 32: Peste 1. 000 de manifestanti in Piata. Multimea striga Victorie!. Se arunca cu confetti. 20:20 Moment tensionat dupa ce un sofer s-a oprit in Piata Victoriei, s-a urcat pe capota masinii si a salutat multimea. in jurul sau au aparut imediat doua motociclete ale Politiei.

VIDEO FOTO Circa 1.300 de manifestanti in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. 32: Lumea a inceput sa paraseasca Piata. La manifestatie au mai ramas cateva sute de persoane21. 08: Se striga Anticipate, anticipate si Demisia, demisia21. 03: Ca de obicei, la 9 fix, manifestantii au intonat imnul si au aprins luminile telefoanelor20. 50: Aproximativ 1. 300 de manifestanti in Piata Victoriei la aceasta ora, potrivit reporterului HotNews. ro. Ce mai striga ei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e, Proasta satului e in fruntea statului sau Diaspora, diaspora20. 46: Uniti putem sa-nvingem un sistem - striga manifestantii20. 40: Lumea canta Multi ani traiasca. S-a desfacut si o sticla de sampanie20. 32: Peste 1. 000 de manifestanti in Piata. Multimea striga Victorie!. Se arunca cu confetti. 20:20 Moment tensionat dupa ce un sofer s-a oprit in Piata Victoriei, s-a urcat pe capota masinii si a salutat multimea. in jurul sau au aparut imediat doua motociclete ale Politiei.

SARBATORIND CONDAMNAREA LUI LIVIU DRAGNEA: Peste o mie de oameni au manifestat in Piata Victoriei

Peste o mie de oameni au manifestat, ieri seara, in Piata Victoriei, sarbatorind rezultatul alegerilor si referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea. Unii dintre ei au adus vin spumant si tort.

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

Protest in Piata Victoriei. Traficul a fost blocat

Mai multe zeci de protestatari se afla in Piata Victoriei, luni seara, si au blocat circulatia in fata Guvernului. Oamenii protesteaza impotriva PSD si impotriva Guvernului. Acesti protestatari.

PROTEST IN PIATA VICTORIEI: Cateva sute de oameni scandeaza Demisia

Cateva sute de oameni se afla in Piata Victoriei si scandeaza Demisia! De asemenea, oamenii scandeaza Melescanu, penalul!, Hotii, Slugilor fara stapan, Diaspora.

Manifestatie in Piata Victoriei de la 19:30: Sarbatoarea Primei Victorii

O manifestatie este anuntata in aceasta seara in Piata Victoriei din Capitala, de la ora 19:30, sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. Evenimentul este lansat pe Facebook de Rezistenta, Coruptia ucide, Declic si Initiativa Romania.

Manifestatie in Piata Victoriei de la 19:30: Sarbatoarea Primei Victorii

O manifestatie este anuntata in aceasta seara in Piata Victoriei din Capitala, de la ora 19:30, sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. Evenimentul este lansat pe Facebook de Rezistenta, Coruptia ucide, Declic si Initiativa Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )