Libnet.ro
UNICEF

20:00

PROTEST IN PIATA VICTORIEI: Cateva sute de oameni scandeaza Demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROTEST IN PIATA VICTORIEI: Cateva sute de oameni scandeaza Demisia

Cateva sute de oameni se afla in Piata Victoriei si scandeaza Demisia! De asemenea, oamenii scandeaza Melescanu, penalul!, Hotii, Slugilor fara stapan, Diaspora. continuă pe Ziarul Bursa

Protest in Piata Victoriei in semn de solidaritate fata de romanii din diaspora

In Piata Victoriei, in seara aceasta, de la ora 19:30, vor avea loc demonstratii de sustinere a diasporei. Protestatarii sunt revoltati fiindca mii de de romani din strainatate nu au putut sa voteze dupa ce au asteptat ore intregi in fata sectiilor de votare.

VIDEO Miting de solidaritate cu Diaspora in Piata Victoriei.Cateva sute de persoane scandeaza lasati-i sa voteze

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica seara in Piata Victoriei, unde este anuntat un miting de solidaritate cu romanii din Diaspora, care nu au apucat sa voteze.

FOTO Bucurie in Piata Victoriei. Peste 500 de persoane au sarbatorit rezultatele alegerilor. Oamenii au venit cu sticle de vin si sampanie

Peste 500 de persoane s-au adunat duminica seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, pentru a sarbatori prezenta ridicata la referendum si faptul ca va fi validat. De asemenea, acestia isi exprima solidaritatea fata de romanii din diaspora care au stat ore intregi la cozi interminabile, intampinand astfel dificultati in a-si exprima votul. Pe un mare banner scrie Bravo Romania.

Protest in Piata Victoriei. Traficul a fost blocat

Mai multe zeci de protestatari se afla in Piata Victoriei, luni seara, si au blocat circulatia in fata Guvernului. Oamenii protesteaza impotriva PSD si impotriva Guvernului. Acesti protestatari.

VIDEO FOTO Circa 1.300 de manifestanti in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. 32: Lumea a inceput sa paraseasca Piata. La manifestatie au mai ramas cateva sute de persoane21. 08: Se striga Anticipate, anticipate si Demisia, demisia21. 03: Ca de obicei, la 9 fix, manifestantii au intonat imnul si au aprins luminile telefoanelor20. 50: Aproximativ 1. 300 de manifestanti in Piata Victoriei la aceasta ora, potrivit reporterului HotNews. ro. Ce mai striga ei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e, Proasta satului e in fruntea statului sau Diaspora, diaspora20. 46: Uniti putem sa-nvingem un sistem - striga manifestantii20. 40: Lumea canta Multi ani traiasca. S-a desfacut si o sticla de sampanie20. 32: Peste 1. 000 de manifestanti in Piata. Multimea striga Victorie!. Se arunca cu confetti. 20:20 Moment tensionat dupa ce un sofer s-a oprit in Piata Victoriei, s-a urcat pe capota masinii si a salutat multimea. in jurul sau au aparut imediat doua motociclete ale Politiei.

VIDEO FOTO Circa 1.300 de oameni manifesteaza in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. 08: Se striga Anticipate, anticipate si Demisia, demisia21. 03: Ca de obicei, la 9 fix, manifestantii au intonat imnul si au aprins luminile telefoanelor20. 50: Aproximativ 1. 300 de manifestanti in Piata Victoriei la aceasta ora, potrivit reporterului HotNews. ro. Ce mai striga ei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e, Proasta satului e in fruntea statului sau Diaspora, diaspora20. 46: Uniti putem sa-nvingem un sistem - striga manifestantii20. 40: Lumea canta Multi ani traiasca. S-a desfacut si o sticla de sampanie20. 32: Peste 1. 000 de manifestanti in Piata. Multimea striga Victorie!. Se arunca cu confetti. 20:20 Moment tensionat dupa ce un sofer s-a oprit in Piata Victoriei, s-a urcat pe capota masinii si a salutat multimea. in jurul sau au aparut imediat doua motociclete ale Politiei.

Aproximativ 1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei din cauza problemelor din diaspora (FOTO)

In jur de 1. 000 de persoane s-au strans, duminica seara, in Piata Victoriei pentru a protesta din cauza problemelor din diaspora, cerandu-se demisia Guvernului, relateaza G4media. Se scandeaza Ole.

VIDEO Peste 1.000 de oameni manifesteaza in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice sub denumirea Sarbatoarea Primei Victorii. 50: Aproximativ 1. 300 de manifestanti in Piata Victoriei la aceasta ora, potrivit reporterului HotNews. ro. Ce mai striga ei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e, Proasta satului e in fruntea statului sau Diaspora, diaspora20. 46: Uniti putem sa-nvingem un sistem - striga manifestantii20. 40: Lumea canta Multi ani traiasca. S-a desfacut si o sticla de sampanie20. 32: Peste 1. 000 de manifestanti in Piata. Multimea striga Victorie!. Se arunca cu confetti. 20:20 Moment tensionat dupa ce un sofer s-a oprit in Piata Victoriei, s-a urcat pe capota masinii si a salutat multimea. in jurul sau au aparut imediat doua motociclete ale Politiei.

VIDEO FOTO in jur de 1.300 de oameni au manifestat in Piata Victoriei: Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e / Momente tensionate intre protestatari, politisti si jandarmi

Aproximativ 1. 300 de persoane au participat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia anuntata de mai multe grupuri civice, sub titlul Sarbatoarea Primei Victorii, dupa ce seful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova. Manifestantii au adus sampanie si confetti si au cantat Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e si Multi ani traiasca.

Protest anuntat in Piata Victoriei, duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )