Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum au fost surprinsi Mircea Badea si Mugur Ciuvica in ziua alegerilor

Antena3 Antena3,
Cum au fost surprinsi Mircea Badea si Mugur Ciuvica in ziua alegerilor

Cum au fost surprinsi Mircea Badea si Mugur Ciuvica in ziua alegerilor . continuă pe Antena3

Cu cine nu va vota sub nicio forma Mircea Badea. Dezbatere aprinsa la Antena 3 cu Mugur Ciuvica

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Mircea Badea si Mugur Ciuvica au fost intrebati cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din acest an. Jurnalistul Mircea Badea si Mugur Ciuvica, fost consilier al .

Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna. Ce s-a aflat despre acesta, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. A fost totul filmat

Mircea Badea taxeaza dur atitudinea si afirmatiile revoltatoare din filmuletul de campanie prezentat in cel mai real mod posibil de catre Recorder. Ce acuzatii facute de echipa lui Dan Barna au trezit revolta in prezentatorul de televiziune? Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna Reportajul de la Recorder a rasturnat situatia si a adus o .

Carmen Bruma, premiata la o gala importanta din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea

Carmen Bruma si Adina Halas au fost primele asistente TV din Romania. La mai bine de un deceniu distanta, cele doua au ajuns alti oameni, cu alte ocupatii. Dintre ele, Carmen Bruma a fost premiata, miercuri seara, la Gala Performantei si Excelentei 2019, un eveniment important din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea? .

Mircea Badea, lovitura din partea lui Malin Bot! Ce se intampla cu cei 250.000 de euro ceruti de prezentatorul Antena 3

Mircea Badea a primit o lovitura dura din partea lui Malin Bot. Dupa ce a castigat in prima instanta procesul in care prezentatorul de la Antena 3 i-a cerut despagubiri in valoare de 250. 000 de euro, Malin Bot a mai obtinut o victorie si la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia magistratilor nu este definitiva si .

Mircea Badea, teorie-bomba. De asta spun romanii ca voteaza cu Klaus Iohannis!

Mircea Badea a comentat, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, datele celui mai nou sondaj intern al PSD. Citeste si: Sinteza zilei. Rasturnare de situatie in sondajul momentului Cred ca multi raspund Werner.

Mircea Badea, despre alegerile prezidentiale: Nu exista asa ceva! Va bateti joc de noi?

Jurnalistul Mircea Badea a comentat subiectul alegerile prezidentiale din acest an, subliniind ca nu exista nicaieri in lumea o tara unde sa nu existe o dezbatere intre prezidentiabili. Exista undeva,.

Caderea Zidului Berlinului si gestul neobisnuit al Elenei Ceausescu. Reactia nu o caracteriza deloc pe tovarasa. Toti au fost surprinsi

Astazi, Germania sarbatoreste 30 de ani de la caderea zidului Berlinului, unul din cele mai puternice simboluri din timpul Razboiului Rece. Este zidul urias care a divizat Berlinul in doua state, Germania de Vest aflata sub ocupatie britanica, americana si franceza) si Republica Democrata Germana care a fost in mainile comunistilor. Zidul Berlinului a fost .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )