Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mircea Badea, despre alegerile prezidentiale: Nu exista asa ceva! Va bateti joc de noi?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre alegerile prezidentiale: Nu exista asa ceva! Va bateti joc de noi?

Jurnalistul Mircea Badea a comentat subiectul alegerile prezidentiale din acest an, subliniind ca nu exista nicaieri in lumea o tara unde sa nu existe o dezbatere intre prezidentiabili. Exista undeva,. continuă pe Antena3

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Sinteza zilei. Ce spun romanii despre alegerile prezidentiale

Este saptamana deciziilor, pentru ca multi romani nu s-au decis inca cui vor da votul lor la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. E cumva greu de crezut ca doar la cateva zile inainte de alegerile.

Mircea Badea, pronostic-soc despre Dan Barna: Daca nu intra in turul doi, il aresteaza saptamana viitoare!

Mircea Badea a comentat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, noile dezvaluiri facute de Rise Project despre candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna. Citeste si: Lovitura devastatoare.

Mircea Badea, atac direct la Adina Valean. Ce spunea despre sotia lui Crin Antonescu: Europarlamentar asociat cu sotul casnic

Mircea Badea, atac direct la Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, ales miercuri. Ce spunea despre sotia lui Crin Antonescu? Mircea Badea, atac la adresa Adinei Valean Adina Valean51 de ani), europarlamentar PNL, a fost acceptata, miercuri dupa-amiaza, 6 noiembrie, de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Potrivit legislatiei nationale, propunerea .

Mircea Badea, atac fara precedent la Dan Barna. Nu intra in turul doi, il aresteaza!

Mircea Badea l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce Rise Project a publicat o noua ancheta cu privire la neregulile din afacerile sale cu fonduri europene. Mircea Badea, atac la Dan Barna Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in Gura Presei, a avansat o teorie care il are ca punct de sprijin pe Dan Barna, candidatul Aliantei .

Rezultatele la alegerile prezidentiale vor fi pana la urma prezentate in timp real. AEP va formula cerinte operationale catre STS in acest sens

Rezultatele provizorii la alegerile prezidentiale vor fi pana la urma prezentate in noaptea de duminica spre luni pe site-ul realizat de BEC. in acest sens presedintele AEP a anuntat luni ca vor fi formulate cerinte de operationalizare catre STS, asta dupa ce serviciul avertiza vineri ca o astfel de functionalitate nu va exista la alegeri pentru ca AEP nu a mai cerut-o, spre deosebire de alegerile europarlamentare sau cele parlamentare din 2016.

Carmen Bruma, premiata la o gala importanta din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea

Carmen Bruma si Adina Halas au fost primele asistente TV din Romania. La mai bine de un deceniu distanta, cele doua au ajuns alti oameni, cu alte ocupatii. Dintre ele, Carmen Bruma a fost premiata, miercuri seara, la Gala Performantei si Excelentei 2019, un eveniment important din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea? .

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009. Era un membru PDL

Viorica Dancila a reclamat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. Ce se intampla acum cu barbatul care a agresat-o? Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009? in campania pentru alegerile .

VIDEO. Cum arata in 1990 o confruntare intre candidatii la alegerile prezidentiale - Radu Campeanu, Ion Ratiu si Ion Iliescu

Iata cum a aratat in anul 1990 o confruntare intre candidatii la alegerile prezidentiale, Radu Campeanu, Ion Ratiu si Ion Iliescu. Alegerile prezidentiale s-au desfasurat atunci pe 20 mai 1990. Din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )