Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum va functiona amanarea la plata ratelor bancare? Cat de pregatit e Statul sa lupte cu aceasta criza? Vom apela la un nou acord cu FMI? Ce alte masuri mai pregatesc Finantele? Vezi raspunsurile lui Florin Citu, ministrul Finantelor, invitat online del

Hotnews Hotnews,
 Cum va functiona amanarea la plata ratelor bancare? Cat de pregatit e Statul sa lupte cu aceasta criza? Vom apela la un nou acord cu FMI? Ce alte masuri mai pregatesc Finantele? Vezi raspunsurile lui Florin Citu, ministrul Finantelor, invitat online del

Cum va functiona mecanismul amanarii la plata ratelor bancare? Cat de pregatit e Statul sa lupte cu aceasta criza? Vom apela la un nou acord cu FMI? Ce masuri mai sunt avute in vedere de Finante? Vezi raspunsurile lui Florin Citu, ministrul Finantelor, invitat online deladistanta, miercuri, 1 aprilie, ora 13. continuă pe Hotnews

Modificarile OUG. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care solicita amanarea la plata ratelor

In 25 martie Ministrul Finantelor, Florin Citu anunta ca a convenit cu Banca Nationala si bancile comerciale ca ratele romanilor sa fie amanate cu noua luni. Masura este valabila penbru toti romanii care vor cere o amanare, atat persoane fizice cat si persoane juridice. Cel mai probabil aceasta masura ar putea fi reglementata maine prin .

Controverse aprinse pe amanarea ratelor bancare, in plina pandemie

Ordonanta de Urgenta prin care a fost aprobata amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice si juridice a nascut controverse aprinse, in plina pandemie de coronavirus. Cei mai multi acuza faptul ca forma aprobata de Executiv difera foarte mult fata de ceea ce autoritatile anuntasera inainte.

45 de zile la dispozitie pentru depunerea solicitarii de amanare a ratelor bancare. Dobanda e zero

Guvernul a modificat, luni, OUG privind amanarea ratelor romanilor pentru noua luni, astfel ca romanii au la dispozitie 45 de zile pentru a depune solicitarea de amanare a ratelor bancare, dupa ce OUG se publica in Monitorul Oficial. Dobanda in perioada suspendarii ratelor este zero.

REACTIA AVOCATULUI PIPEREA LA ORDONANTA DE AMANARE A RATELOR BANCARE Debitorii supra-indatorati de azi vor fi multiplicati de 3-4 ori in urmatoarele noua luni

Debitorii supra-indatorati de azi vor fi multiplicati de 3-4 ori in urmatoarele noua luni, considera avocatul Gheorghe Piperea, care a reactionat, pe pagina sa de Facebook, la Ordonanta de Urgenta ce amana pentru pana la noua luni achitarea ratelor bancare ale firmelor si consumatorilor fara restante la plata, care au sunt afectati de efectele crizei coronavirus, cu capitalizarea dobanzii aferente sumelor amanate si plata acestora ulterior perioadei in care nu au fost achitate ratele.

Cum pot beneficia companiile de amanarea platii ratelor la banci

Ordonanta care amana plata ratelor pentru debitori a fost publicata in Monitorul Oficial si ea reprezinta o masura bine-venita pentru mediul economic, arata specialistii Impetum Group.

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratelor romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

Noutatile din Ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu se mai capitalizeaza dobanda la credite imobiliare, iar perioada pentru depunerea solicitarilor este extinsa

Ministrul Finantelor Florin Citu spune ca una dintre clarificarile aduse ordonantei de urgenta privind amanarea platii ratelor catre banci este posibilitatea ca cei cu restante sa isi poata aduce ratele la zi. in forma initiala nu exista aceasta prevedere. Vezi ce a mai spus Florin Citu la inceputul sedintei de Guvern, in care OUG privind suspendarea platii ratelor urmeaza sa fie rediscutata. Reamintim ca o prima forma a ordonantei a fost aprobata saptamana trecuta, insa nu a mai ajuns sa fie publicata in Monitorul Oficial, din cauza unor neclaritati.

AURSF: Guvernul modifica Ordonanta privind amanarea platii ratelor la credite

Miscarea consumatorista a utilizatorilor de servicii financiare a inregistrat, luni, o victorie strategica de mare importanta, reusind, prin argumente, sa determine Guvernul sa procedeze la modificarea Ordonantei de Urgenta privind amanarea platii ratelor la credite, inainte de publicarea acesteia in Monitorul Oficial, a transmis Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF).

PSD: Suspendarea platii ratelor bancare fara dobanzi si penalitati, solutia corecta!

Parlamentarii PSD din Senatul Romaniei au sustinut si votat astazi proiectul de lege care prevede suspendarea platii ratelor bancare, fara dobanzi si penalitati, pana la sfarsitul lunii septembrie 2020, pentru creditele luate de populatie ori de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus.

Antreprenorul Marius Ghenea: Mare grija la orice amanare la plata ratelor, sa nu fie capcana!

Omul de afaceri Marius Ghenea, partener in fondul de investitii 3TS Capital, se arata mai degraba sceptic fata de facilitatea guvernamentala care va permite persoanelor fizice si firmelor sa-si amane ratele la banci pana la 9 luni, ca urmare a situatiei coronavirus COVID-19, si ii sfatuieste pe antreprenori sa fie atenti la orice amanare de plata de acest fel.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )