Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a impartit Guvernul banii romanilor. Bugetul pe 2019 a fost adoptat

Antena3 Antena3,
Cum a impartit Guvernul banii romanilor. Bugetul pe 2019 a fost adoptat

Bugetul a fost adoptat la Palatul Victoria in sedinta de Guvern care s-a incheiat inurma cu putin timp. Au fost negocieri pana in ultima clipa. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a detaliat. continuă pe Antena3

E OFICIAL! Guvernul A ADOPTAT bugetul pe 2019. Eugen Teodorovici promite salarii, pensii si investitii mai mari

Ministrul de Finante a precizat, vineri, ca in bugetul pe 2019 au fost marite substantialsumele dedicate investitiilor, un domeniu care a avut de suferit in bugetele anterioare. Majorarea prevazuta este.

E OFICIAL! Guvernul A ADOPTAT bugetul pe 2019. Eugen Teodorovici PROMITE salarii, pensii si investitii mai mari

Ministrul de Finante a precizat, vineri, ca in bugetul pe 2019 au fost marite substantialsumele dedicate investitiilor, un domeniu care a avut de suferit in bugetele anterioare. Majorarea prevazuta este.

Buget 2019. Cum va imparti Guvernul banii pentru primarii si consiliile judetene

Guvernul a adoptat proiectul de buget pe 2019, urmand ca votul final sa fie dat de Parlament. Ministrul de Finante a prezentat modul cum vor fi impartiti banii pentru primarii si consiliile judetene, varianta Executivului fiind una care a adus nemultumiri in randul edililor.

EUGEN TEODOROVICI: Bugetul a fost fundamentat pe o crestere economica de 5,5%

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-o conferinta de presa.

incaierarea pe bani. Daca bugetul pe 2019 pica in parlament, guvernul trebuie sa demisioneze

Nu exista alta cale de rezolvare a crizei. Ar fi clar ca actuala coalitie de guvernare nu mai are majoritate parlamentara si ca premierul, ministrii implicati nu sunt competenti sa elaboreze bugetul tarii. De ce sa mai stea la guvernare? Sunt destule semnale ca bugetul nu va trece de parlament. UDMR a anuntat deja ca nu va vota bugetul in forma actuala, si cine stie ce pretentii va avea pentru a-l vota.

Guvernul ar urma sa adopte bugetul de stat n sedinta care ncepe la ora 12.00

Executivul urmeaza sa adopte, vineri, bugetul pentru acest an, iar proiectul va intra pe lista suplimentara a sedintei care va incepe la ora 12. Proiectele bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale vor fi apoi trimise la Parlament, pentru dezbatere. Executivul ar fi trebui sa prezinte propunerile la sfarsitul anului trecut.

VIDEO Bugetul pe 2019 ii provoaca frisoane primarului din Focsani. Sper sa se revina la vechea formula

Prin transferul cheltuielilor cu asistenta sociala de la bugetul national la bugetul local, municipalitatea pierde sume importante.

Persoanele cu dizabilitati au iesit in strada in mai multe orase din tara, nemultumite de bugetul pe 2019: Nu negociem viata copiilor nostri

Zeci de oameni, intre care si persoane cu dizabilitati, au protestat vineri in mai multe judete din tara dar si in Bucuresti, fata de bugetul pe 2019, care prevede ca autoritatile locale sa sustina integral finantarea asistentei sociale. Manifestantii cer si infiintarea Fondului pentru Dizabilitate.

Dancila: Bugetul pe 2019 este echilibrat. Alocam bani pentru table electronice si rechizite, dar si cresterea pensiilor si a salariilor

Premierul Viorica Dancila a enumerat vineri, inaintea sedintei de Guvern, cateva dintre obiectivele cuprinse in proiectul de buget, sustinand ca bugetul este un ul echilibrat, care tine cont de politicile sociale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )