Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Bugetul pe 2019 ii provoaca frisoane primarului din Focsani. Sper sa se revina la vechea formula

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bugetul pe 2019 ii provoaca frisoane primarului din Focsani. Sper sa se revina la vechea formula

Prin transferul cheltuielilor cu asistenta sociala de la bugetul national la bugetul local, municipalitatea pierde sume importante. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Bugetul 2019 continua sa provoace nemultumiri; UE, prea aproape de arsenalul Rusiei

Cat de usor se intra intr-o scoala. in multe scoli din tara poate intra oricine vrea. Nu este niciun lacat la poarta si niciun paznic nu te-ntreaba de sanatate. La balciul ipocriziei politice. Ca lumea libera e in razboi hibrid si inundata de fake news din Rusia, China si din universul islamist, se stie in Europa.

Consiliul Fiscal trage un semnal de alarma in legatura cu Legea bugetului pe 2019: Supraevalueaza semnificativ incasarile din TVA

Scenariul de crestere economica ce fundamenteaza constructia bugetului pe 2019 este excesiv de optimist in raport cu evaluarile similare ale altor institutii, avertizeaza Consiliul Fiscal, care arata ca are rezerve fata de cresterea.

Bugetul pe 2019, torpilat de salariile bugetarilor si de asistenta sociala

Bugetul pe anul 2019 este realizat din nou cum ne-a obisnuit Guvernul: cu accent pe salariile bugetarilor si pe asistenta sociala. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca proiectul va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Economistii sustin ca cifrele sunt extrem de optimiste.

Autostrazile n constructie au finantari insuficiente n bugetul pe 2019, sustine Asociatia Pro Infrastructura

O parte din autostrazile in constructie - A10 Sebes - Turda si A3 Campia Turzii - Targu Mures, au o finantare puternic taiata in 2019, potrivit proiectului de buget publicat de Ministerul de Finante, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura. ONG-ul subliniaza ca CNAIR promite finalizarea si inaugurarea celor doua autostrazi in 2019, dar bugetul propus acopera doar o treime pentru A3) / un sfert pentru A10) din cat ar fi nevoie.

Compania de Drumuri propune un articol distinct n Bugetul pe 2019 care sa includa circa 9 milioane de lei pentru autostrada A8 Trgu Mures Trgu Neamt

Compania de Drumuri anunta ca a transmis catre Ministerul Transporturilor un text propus pentru a fi inclus ca articol distinct in Legea Bugetului de Stat pentru anul 2019 - un articol prin care sa fie stabilit un buget de circa 9,3 milioane de lei pe 2019 pentru realizarea documentatiilor tehnico economice pentru Autostrada Uniri A8 tronsonul Targu Mures Targu Neamt. Reactia CNAIR vine dupa ce in proiectul de buget pe 2019 in dreptul proiectului A8 Guvernul nu ar fi alocat nici un leu, dupa cum atrag atentia asociatiile din Moldova care militeaza pentru proiectul de autostrada A8.

Business report: Bugetul pe 2019 din nou cu accent pe salariile bugetarilor si asistenta sociala/ Vom plati si mai mult pentru energia electrica?

Ministerul Transporturilor va primi anul acesta 11,66 miliarde de euro, cu aproape 55% mai mult decat anul trecut, pentru proiectele din infrastructura rutiera. Podul de la Braila primeste cei mai multi bani.

VIDEO Pompierii se lupta cu focul de la o fabrica de alimente din Alba Iulia de mai bine de 50 de ore

La mai bine de doua zile de la izbucnirea incendiului, focul ce a cuprins fosta fabrica de condimente si mixuri alimentare Solina din Alba Iulia nu a fost inca stins. Pompierii se lupta in continuare cu focarele care mai exista pe platforma industriala carbonizata, relateaza alba24. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )