Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum a incercat unul dintre cei 7 violatori din Vaslui sa momeasca victima cu bani pentru a iesi mai repede din puscarie

Adevărul Adevărul,
Cum a incercat unul dintre cei 7 violatori din Vaslui sa momeasca victima cu bani pentru a iesi mai repede din puscarie

Primul dintre cei sapte violatori din Vaslui propus pentru eliberarea conditionata pentru buna purtare in timpul detentiei a incercat sa ofere victimei 300 de lei, chiar inainte de judecarea cererii in instanta. continuă pe Adevărul

VIDEO Bayern Munchen, din nou victima arbitrilor mpotriva Realului - Eduardo Iturralde Gonzalez, unul dintre cei mai importanti arbitri din istoria Spaniei: Bayern a avut doua penalty-uri

Bayern Munchen a trait din nou cosmarul de anul trecut cu Real Madrid, fiind inca o data victima greselilor de arbitraj. Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA si unul dintre cei mai importanti fluierasi din istoria Spaniei, a recunoscut ca trupa lui Zinedine Zidane s-a calificat cu noroc.

Prahova: Cine sunt cei doi motociclisti care au murit. Unul dintre ei a postat un mesaj premonitoriu acum cateva zile (FOTO)

Tragedie pentru doua familii din Prahova. Doi tineri de 29 si respectiv 33 de ani, au murit in noaptea de marti spre miercuri intr-un cumplit accident. Motocicleta pe care se aflau cei doi barbatis-a.

Soc in televiziune: Andra a vorbit despre castigatorul editiei din acest an de la Romanii au talent (FOTO)

Andra, unul dintre cei mai indragiti jurati de la Romanii au Talent, a vorbit despre viitorul castigator al emisiunii ROMANII AU TALENT 2018. Andra a fost intrebata care au fost momentele cele mai.

Un tanar dintr-o comuna incerca sa-si sape o fantana cu ajutorul unor vecini. Cand unul dintre ei a coborat, a fost scos la suprafata ingrozit. La fel s-a intamplat si cu urmatorul. Este de-a dreptul infiorator ce au putut vedea acolo barbatii

Intamplare de-a dreptul bizara in comuna Frecatei, din judetul Braila. Un tanar care voia sa-si sape o fantana cu ajutorul unor vecini au facut o descoperire de-a dreptul socanta. in timpul.

Unul dintre militarii romni raniti n Afganistan, transportat n Germania. Ceilalti sapte au fost externati

Militarul roman Marius Valentin Ionescu, ranit luni in Afganistan impreuna cu alti sapte colegi, a fost transportat in cursul zilei de marti la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, starea lui de sanatate fiind stabila, anunta Ministerul Apararii intr-un comunicat de presa.

MApN: Unul dintre militarii raniti in Afganistan, transportat in Germania; ceilalti sapte au fost externati

Plutonierul major Ionescu Marius Valentin, ranit in Afganistan impreuna cu alti sapte colegi, a fost transportat, marti, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale.

Descoperire socanta intr-un parc din Vaslui! Oseminte umane, ingropate in centrul orasului. Erauintr-un altfel de pamant, mai negru, fata de cel din jur

Un craniu si mai multe oseminte umane au fost descoperite intr-un parc din zona centrala a municipiului Vaslui, la cativa metri de un bloc de locuinte. Muncitorii care au dat peste respectivele oase au alertat p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )