Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prahova: Cine sunt cei doi motociclisti care au murit. Unul dintre ei a postat un mesaj premonitoriu acum cateva zile (FOTO)

B1 B1,
Prahova: Cine sunt cei doi motociclisti care au murit. Unul dintre ei a postat un mesaj premonitoriu acum cateva zile (FOTO)

Tragedie pentru doua familii din Prahova. Doi tineri de 29 si respectiv 33 de ani, au murit in noaptea de marti spre miercuri intr-un cumplit accident. Motocicleta pe care se aflau cei doi barbatis-a. continuă pe B1

Viorica Dancila, sedinta urgenta cu o parte dintre ministri: Cine sunt cei chemati sa dea explicatii premierului

Mai multi ministri ai cabinetului Dancila au participat miercuri la sedinta interministeriala a Consiliului Interministerial pentru Pregatirea si Exercitarea Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii.

Cine sunt cei opt militari raniti in atentatul din Afganistan

Militarii din Batalionul 30 Protectia Fortei Vulturii Carpatilor din Campulung Muscel raniti in atentatul cu masina-capcana produs luni in Afganistan se afla in stare stabila, fiind in afara oricarui pe.

Italia: Sot si sotie romani, spulberati pe o strada. Cei doi au murit pe loc

Doi romani, sot si sotie, au murit, sambata seara, in jurul orei 23:00, intr-un un accident rutier in localitatea Bernalda din provincia Matera, Italia. Cei doi romani se aflau intr-o masina Lancia.

Doi tineri, in coma la spital dupa ce au petrecut in Mamaia. Cei doi ar fi consumat droguri

Doi tineri au ajuns in coma la spital, dupa ce au petrecut pe litoral. Bucuresteanul de 25 de ani si tanara de 21 de ani din Polonia ar fi consumat droguri. Cei doi au fost preluati luni dimineata de Serviciul.

Detaliul nestiut despre Elena si Nicolae Ceausescu. Cum s-au cunoscut cei doi

Elena si Nicolae Ceausescu s-au cunoscut la o petrecere de 1 Mai, de Ziua Muncii, povestea fiind confirmata, ulterior, chiar de Mircea Oprean, ginerele fostului dictator. Idila dintre cei doi isi are.

Cei patru barbati care au agresat un politist n Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile

Parchetul de pe langa Judecatoria Mangalia a dispus marti instituirea controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru cei patru barbati care au agresat fizic un politist sambata, pe o strada din Mangalia, informeaza un comunicat de presa al IPJ Constanta, citat de Agerpres.

Prahova: Doi tineri au murit intr-un accident de motocicleta. Accidentul s-a petrecut in mod inexplicabil

Tragedie de 1 Mai, in comuna Balta Doamnei. Aproape de miezul noptii, o motocicleta pe care se aflau doi tineri, s-a izbit violent de un utilaj agricol aflat in afara partii carosabile. Cei doi tineri, unul.

Cine sunt actritele care nu sunt deloc pe placul publicului

Vedete ce sunt in plina ascensiune si par sa aiba un viitor extraordinar, nu sunt, de multe ori, pe placul publicului. Mai mult, unele actrite au cauzat atatea controverse incat oamenii din industrie ezita sa.

Cine sunt militarii romani raniti in atacul din Afganistan: Care este starea celor opt soldati

Ministerul Apararii Nationale a facut publice numele celor opt militari romani care au fost raniti luni intr-un atentat terorist comis in Afganistan. Acestia au intre 34 si 43 de ani, fac parte din.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )