Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum va influenta situatia din Ucraina cheltuielile militare ale Romaniei

România Liberă România Liberă,
Cum va influenta situatia din Ucraina cheltuielile militare ale Romaniei

Criza ucraineana a determinat o regandire a intregii strategii NATO fata de Rusia. Occidentul nu mai considera Moscova drept partener, ci adversar. in aceste conditii geostrategice noi in Europa, oficiali americani si ai NATO solicita din ce in ce mai apasat tarilor europene sa creasca cheltuielile militare. Romania doreste, la randul sau, acest lucru, dar nu pare a sti pe ce sa dea banii. continuă pe România Liberă

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine.

Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Victor Ponta, la Fabrica de Avioane de la Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax. Prezent la Fabrica de Avioane din Craiova, Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi.

Rusia sustine ca nu mai are influenta asupra militantilor prorusi din Ucraina

Rusia a pierdut influenta asupra militantilor prorusi din Ucraina, afirma Kremlinul, subliniind ca organizarea scrutinului prezidential ar fi absurda date fiind violentele actuale, informeaza AFP.

Criza din Ucraina. Serviciul de securitate ucrainean: Revolta din Odessa, planuita si finantata din afara/ La Kramatorsk au loc lupte

Serviciul de securitate ucrainean SBU) a afirmat sambata ca grupari militare ilegale din regiunea separatista moldoveana Transnistria si grupari ruse au lucrat impreuna pentru a instiga la violente in cursul manifestatiilor din orasul port Odessa, in sudul Ucrainei, transmite Reuters. Ora 13. 50 Seful Centrului antiterorist din Ucraina a declarat sambata ca au loc lupte violente in orasul din estul tarii Kramatorsk.

LIVETEXT Criza din Ucraina. Serviciul de securitate ucrainean: Revolta din Odesa, planuita si finantata din afara/ La Kramatorsk au loc lupte / UE cere o ancheta independnta asupra violentelor de la Odesa

Grupari militare ilegale din regiunea separatista moldoveana Transnistria si grupari ruse au actionat impreuna pentru a instiga la violente in cursul manifestatiilor din orasul port Odessa, in sudul Ucrainei, a afirmat sambata Serviciul de securitate ucrainean SBU). Peste 130 de persoane au fost retinute dupa ce zeci de oameni au fost ucisi, vineri, la Odessa, intr-un incendiu si in ciocnirile de strada izbucnite intre grupurile de manifestanti pro-rusi si cei sustinatori ai guvernului de la Kiev. Intre timp, autoritatile ucrainene au informat ca operatiunile impotriva separatistilor pro-rusi din estul industrial al tarii au continuat, in zorii zilei de sambata, in apropiere de orasul Kramatorsk. Vezi in articol desfasurarea evenimentelor de sambata-------------Ora 20:12 Seful diplomatiei ruse si presedintele OSCE se pun de acord asupra necesitatii de a indeplini in totatlitate Acordul de la Geneva asupra UcraineiOra 19:16 UE cere o ancheta independenta asupra violentelor de la OdesaOra 18:07 Rusia aplauda eliberarea observatorilor OSCE, un act ce arata curajul si umanitatea aparatorilor orasului SlavianskOra 17:17 Kerry ii cere lui Lavrov ca Rusia sa retraga sprijinul acordat separatistilorOra 14. 40 Fortele ucrainene au recapturat sediul Serviciului de securitate din orasul Kramatorsk, care se afla sub controlul insurgentilor, a anuntat sambata Ministerul ucrainean de InterneOra 13. 50 Seful Centrului antiterorist din Ucraina a declarat sambata ca au loc lupte violente in orasul din estul tarii Kramatorsk.

John Kerry ar fi refuzat sa vorbeasca la telefon cu Lavrov despre situatia din Ucraina

Secretarul american de Stat, John Kerry, a reprogramat o convorbire telefonica ce era prevazuta vineri cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, dupa ce diplomatia rusa a anuntat ca doreste sa abordeze si subiectul violentelor din Ucraina, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Ponta: Daca Basescu nu convoaca CSAT pe criza din Ucraina, il convocam noi luni

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, ca in situatia in care presedintele Traian Basescu nu va convoca CSAT pentru analizarea crizei din Ucraina, atunci convocarea va fi facuta de el, in calitate de vicepresedinte, si ceilalti ministri membri ai acestei structuri, in cursul zilei de luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )